0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
off diyorum bu nasıl bir konudur böyle arkadaşlar usanmadan okudum butun sayfaları emeği geçen herkese teşekkürler. bu uygulamayı yapmayı bende düşünmüyorum değil ama hanımla beraber kullanıyoruz aracı sadece şu vites geçişlerini seri hale getirme ve 1 ve 2. vites arası bayılmayı engelleme için uygulamak mantıklımı yoksa böyle kullanmaya devammı edeyim? teşekkürler.(araç 3 aylık şuan 2.000 km de m/m)
Sedat abi ben 2000 devir altı için aldım zaten aracımın performansından memnundum ve bence almaya değer eğer bulunduğunuz yerde satan varsa geri alma koşulu ile satarlarsa öyle alıp deneyebilirsiniz memnun kalmassanız geri iade edersiniz ama iade edeceğinizi sanmıyorum .
race chipi istanbulda istoç toptancılar sitesinde motovizyon firması satıyor ,adamların esnaflığı çok iyi ,beğenmediğin ürünü ikiletmeden geri alıyor ,onlarla irtibata geç .aracına gözünün önünde taksınlar, deneme sürüşü yap beğenmezsen almazsın ,bence %99 beğenecek ve söktürmeyeceksin
peki normal performansa göre kıyaslarsak gaza basmada tepkimelerde artış oluyormu? çünkü hanımdan atraksiyonlar duymak istemiyorum mazallah uçar muçar sonra uğraşmayalım
abi teşekkürler. güncel fiyatlar konusunda bilginiz varmı? birde montaj sırasıda dikkat etmem gereken noktalar varsa söylerseniz sevinirim
Abi sen ozaman hiç bulaşma bu işe .Bundan önceki mesajlarımı okursanız görürsünüz ben arabanın yola tutunabilmesini sağlamak için lastiklerimi ve jantlarımı büyütmeyi düşünüyorum . Şaka bir yana eski performansı ile kıyasladığımda çok ciddi bir artış var ama taktırırsanız bu fazla performans nedeni ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum sonuçta bu gücü kullanmak size kalmış herşey sağ ayağınıza bakıyor .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-e12-1-4-d4d-90-hp-race-chip-power-box-114-hp-33832387/detay/?boxın iki çeşidi var birincisi 179 euro,ikincisi 329 euro ama sizin arabalara 179 euroluk çok rahat yetiyormuş,benim araba 2.0 motor ben mecbur pro olanı modelini aldım, montajı çocuk oyuncağı, 2dakikada takılıyor.asıl içindeki ayarlar oyalıyor ,sana tavsiyem ilk önce e-4 veya f-4 ile işe başlaman sonra yavaş yavaş arttırırsın .montajı işte bukadar basit, sadece iki tane soket takılıp çıkartılıyor
zaten hanım öle ani kalkış falan atraksiyonlara girmez (şu anakadar girmedi ama gaza gelip ya girerse ) sadece merak ettiğim birden bir sert kalkış olmuyor dimi?
siz hangi değerlere ayarladınız? vites geçişlerindeki bayılma gibi sııntılar ortadan kalktımı?
Benim değerlerim f/4 tü fakat benim araç bu değerlerde 300 km gittikten sonra arıza lambası yaktı ve 3/1 e çektim 2. podu nezaman 1 den büyük bir değere aldıysam belli bir km yol yaptıktan sonra arıza lambası yaktı ve en son 3/1 yaptım ve böyle kullanacağım bu değerlerde ne siyah duman atma var ne silkeleme nede motor sesinde herhangi bir değişiklik size en uygun ayarı sizde deneme yoluyla bulmalısınız ilk başta ayar konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ve bu yüzden moreliniz bozulabilir ama sabırla deneyip ayarınızı buldunuz mu memnun kalacağınıza inanıyorum .çok teşekkürler açıklaman için. birşey daha sormak istiyorum izininle, gerçi okudum konuda ama olayı yaşamışsan canlı örnek daha iyi olur olduda yolda giderken arıza lambası yandı ne yapmalıyım stop etti kaldım ortalık yerde (abow) ne olacak ozaman napıcam
Benim değerlerim f/4 tü fakat benim araç bu değerlerde 300 km gittikten sonra arıza lambası yaktı ve 3/1 e çektim 2. podu nezaman 1 den büyük bir değere aldıysam belli bir km yol yaptıktan sonra arıza lambası yaktı ve en son 3/1 yaptım ve böyle kullanacağım bu değerlerde ne siyah duman atma var ne silkeleme nede motor sesinde herhangi bir değişiklik size en uygun ayarı sizde deneme yoluyla bulmalısınız ilk başta ayar konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ve bu yüzden moreliniz bozulabilir ama sabırla deneyip ayarınızı buldunuz mu memnun kalacağınıza inanıyorum .
bende en güzel çalışan ayar e-4 oldu,demekki motor hacmiyle ilgili ,benim arabada turbo büyük ,motor 2.0, ayriyetten intercooler var ,heralde o yüzden sizinkilerden farklı değerleri kabul ediyor. iyisini gene kullanan bilir, en güzel en hatasız hangi pozisyonda çalışıyorsa orda bırakın .
Doğrudur Ahmet abi 3/1 de ben memnunum ve böyle kullanacağım kapağı kapattım bidaha açıp oynamayı düşünmüyorum her araç farklı ayar kabul ediyor zaten tüm araçlara uyma sebebide bu bence herkez kendi ayarını kendi bulmalı işin ilginç tarafı f/4 300 km gittim ve 170 km si şehirler arası hızım 70 ile 90 arası idi ve aracı hiç zorlamadım .Bana ayar konusunda yardımcı olan Abdurrahman abi ve Ahmet abiye tekrardan çok teşekkürler özellikle Abdurrahman abiyi chipi almadan önce ve aldıktan sonra özelden olsun bu konu üzerinden olsun baya rahatsız ettim sağolsun hiç çekinmeden elinden geldiğince yardımcı oldu .
mahmut boxın kapağı ,içimizdeki şeytan olduğu sürece kapanmaz ,buna emin olabilirsin ,1000 km e-4 kullandım herşey harikaydı ,şeytana uydum f-5 yaptım 150 km sonra gene koruma moduna girdi, tekrar e-4 yaptım,az önce senin msjı okudum ,arabayla işim vardı senin ayarı deniyeyim dedim 3-1 yapıp kontağa bastım araba çalışmadı, tekrar e-4 yapıp devam ettim , her aracın ayarının farklı olduğunu bir kez daha görmüş oldum .
abi siteleri varmı bir link gönderirsen sevinirim ben bulamadımda nette?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-e12-1-4-d4d-90-hp-race-chip-power-box-114-hp-33832387/detay/?RaceChip Chiptuning GmbH & Co. Türkiye Ofisi TEL: (0212) 659 55 41 - (0212) 659 55 42.............. İstoç Oto Market O3 Blok No: 114 Mahmutbey/Bağcılar İSTANBUL. email: teknik@racechip.com.trteşekkürler abi.