Gönderen Konu: Race Chip + Sprint Booster  (Okunma sayısı 137635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Race Chip + Sprint Booster
« Yanıtla #360 : Nisan 02, 2012, 14:17:43 »
off diyorum bu nasıl bir konudur böyle arkadaşlar  :alkis: :alkis: :alkis:  usanmadan okudum butun sayfaları emeği geçen herkese teşekkürler. bu uygulamayı yapmayı bende düşünmüyorum değil  :D ama hanımla beraber kullanıyoruz aracı ;) sadece şu vites geçişlerini seri hale getirme ve 1 ve 2. vites arası bayılmayı engelleme için uygulamak mantıklımı yoksa böyle kullanmaya devammı edeyim?
teşekkürler.
(araç 3 aylık şuan 2.000 km de m/m)
race chipi  istanbulda  istoç toptancılar  sitesinde  motovizyon firması satıyor ,adamların esnaflığı çok iyi ,beğenmediğin ürünü ikiletmeden geri alıyor ,onlarla irtibata geç .aracına gözünün önünde taksınlar, deneme sürüşü yap beğenmezsen almazsın ,bence %99 beğenecek  ve söktürmeyeceksin  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Nisan 02, 2012, 14:17:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Nisan 02, 2012, 14:26:46 »
Sedat abi ben 2000 devir altı için aldım zaten aracımın performansından memnundum ve bence almaya değer eğer bulunduğunuz yerde satan varsa geri alma koşulu ile satarlarsa öyle alıp deneyebilirsiniz memnun kalmassanız geri iade edersiniz ama iade edeceğinizi sanmıyorum .
peki normal performansa göre kıyaslarsak gaza basmada tepkimelerde artış oluyormu? çünkü hanımdan atraksiyonlar duymak istemiyorum mazallah  :o uçar muçar sonra uğraşmayalım  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #362 : Nisan 02, 2012, 14:29:41 »
race chipi  istanbulda  istoç toptancılar  sitesinde  motovizyon firması satıyor ,adamların esnaflığı çok iyi ,beğenmediğin ürünü ikiletmeden geri alıyor ,onlarla irtibata geç .aracına gözünün önünde taksınlar, deneme sürüşü yap beğenmezsen almazsın ,bence %99 beğenecek  ve söktürmeyeceksin  :)
abi teşekkürler. güncel fiyatlar konusunda bilginiz varmı? birde montaj sırasıda dikkat etmem gereken noktalar  !!! varsa söylerseniz sevinirim   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #363 : Nisan 02, 2012, 14:33:21 »
peki normal performansa göre kıyaslarsak gaza basmada tepkimelerde artış oluyormu? çünkü hanımdan atraksiyonlar duymak istemiyorum mazallah  :o uçar muçar sonra uğraşmayalım  :D
Abi sen ozaman hiç bulaşma bu işe .

Bundan önceki mesajlarımı okursanız görürsünüz ben arabanın yola tutunabilmesini sağlamak için lastiklerimi ve jantlarımı büyütmeyi düşünüyorum . :)

Şaka bir yana eski performansı ile kıyasladığımda çok ciddi bir artış var ama taktırırsanız bu fazla performans nedeni ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum sonuçta bu gücü kullanmak size kalmış herşey sağ ayağınıza bakıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #364 : Nisan 02, 2012, 14:54:10 »
abi teşekkürler. güncel fiyatlar konusunda bilginiz varmı? birde montaj sırasıda dikkat etmem gereken noktalar  !!! varsa söylerseniz sevinirim   :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-e12-1-4-d4d-90-hp-race-chip-power-box-114-hp-33832387/detay/?
boxın iki çeşidi var birincisi 179 euro,ikincisi 329 euro ama sizin arabalara 179 euroluk çok rahat yetiyormuş,benim araba 2.0 motor ben mecbur pro olanı modelini aldım,
 montajı çocuk oyuncağı, 2dakikada takılıyor.asıl içindeki ayarlar oyalıyor ,

montajı işte bukadar basit, sadece iki tane soket takılıp çıkartılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #365 : Nisan 02, 2012, 15:07:31 »
Abi sen ozaman hiç bulaşma bu işe .

Bundan önceki mesajlarımı okursanız görürsünüz ben arabanın yola tutunabilmesini sağlamak için lastiklerimi ve jantlarımı büyütmeyi düşünüyorum . :)

Şaka bir yana eski performansı ile kıyasladığımda çok ciddi bir artış var ama taktırırsanız bu fazla performans nedeni ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum sonuçta bu gücü kullanmak size kalmış herşey sağ ayağınıza bakıyor .
zaten hanım öle ani kalkış falan atraksiyonlara girmez (şu anakadar girmedi ama gaza gelip ya girerse  :D :blink: ) sadece merak ettiğim birden bi sert kalkış olmuyor dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #366 : Nisan 02, 2012, 15:14:14 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-e12-1-4-d4d-90-hp-race-chip-power-box-114-hp-33832387/detay/?
boxın iki çeşidi var birincisi 179 euro,ikincisi 329 euro ama sizin arabalara 179 euroluk çok rahat yetiyormuş,benim araba 2.0 motor ben mecbur pro olanı modelini aldım,
 montajı çocuk oyuncağı, 2dakikada takılıyor.asıl içindeki ayarlar oyalıyor ,sana tavsiyem ilk önce e-4 veya f-4 ile işe başlaman sonra yavaş yavaş arttırırsın .

montajı işte bukadar basit, sadece iki tane soket takılıp çıkartılıyor
abi büyksün resimler için teşekkürler  :alkis:. anladığım kadarıyla kablo kesme sökme derdi gibi şeyler yok. fiyat bilgisi için de teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #367 : Nisan 02, 2012, 15:15:55 »
Sedat abi ben 2000 devir altı için aldım zaten aracımın performansından memnundum ve bence almaya değer eğer bulunduğunuz yerde satan varsa geri alma koşulu ile satarlarsa öyle alıp deneyebilirsiniz memnun kalmassanız geri iade edersiniz ama iade edeceğinizi sanmıyorum .
siz hangi değerlere ayarladınız? vites geçişlerindeki bayılma gibi sııntılar ortadan kalktımı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #368 : Nisan 02, 2012, 15:28:18 »
zaten hanım öle ani kalkış falan atraksiyonlara girmez (şu anakadar girmedi ama gaza gelip ya girerse  :D :blink: ) sadece merak ettiğim birden bir sert kalkış olmuyor dimi?
Hayır öyle bir sıkıntı yok .

Burada nekadar yazıp çizsekte sizin kullanmanız gibi olmaz eğer kafanızdaki soru işaretlerinin hepsini silmek istiyorsanız bunun en iyi çözümü ürünü alıp denemeniz .

Ben kısaca ürünün araçta nasıl bir etki yarattığını size yazarak anlatmaya çalışim .

En basit şekilde anlatacak olursak aracınız 1 vites büyüyor yani şu an 2. viteste elde ettiğiniz ivmelenmeyi 3. viteste rahat elde edeceksiniz gerçek fark 3. 4. 5. ve 6. viteste ortaya çıkıyor eskiden 90 km  hızla 6. viteste hızlanamazken bu ürünü taktıktan sonra çok rahat hızlanabiliyorum . 2. vites zaten ayrı bir boyuta gidiyor çünkü gazı fazla kaçırdınız mı araç patinaj çekmeye başlıyor eğer TRC sistemi varsa o devreye giriyor .

Başka bir avantajı belki sizde farketmişsinizdir araçta 1. vitesin küçük 2. vitesin ise büyük geldiği zamanlar oluyor yani bu iki vites arasında 1 vitese daha ihtiyaç var gibi bu tamamiyle ortadan kalkıyor ve düşük devirler canlanıyor zaten bunun ortadan kalkmasının sebebi düşük devirlerin canlanması diye düşünüyorum .

Eğer niyetiniz varsa Ahmet abinin dediği firmaya gidip deneyebilirsiniz memnun kalmassanız geri söktürürsünüz ama ben söktüreceğinizi sanmıyorum .

siz hangi değerlere ayarladınız? vites geçişlerindeki bayılma gibi sııntılar ortadan kalktımı?

Benim değerlerim f/4 tü fakat benim araç bu değerlerde 300 km gittikten sonra arıza lambası yaktı ve 3/1 e çektim 2. podu nezaman 1 den büyük bir değere aldıysam belli bir km yol yaptıktan sonra arıza lambası yaktı ve en son 3/1 yaptım ve böyle kullanacağım bu değerlerde ne siyah duman atma var ne silkeleme nede motor sesinde herhangi bir değişiklik size en uygun ayarı sizde deneme yoluyla bulmalısınız ilk başta ayar konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ve bu yüzden moreliniz bozulabilir ama sabırla deneyip ayarınızı buldunuz mu memnun kalacağınıza inanıyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #369 : Nisan 02, 2012, 15:38:52 »
Benim değerlerim f/4 tü fakat benim araç bu değerlerde 300 km gittikten sonra arıza lambası yaktı ve 3/1 e çektim 2. podu nezaman 1 den büyük bir değere aldıysam belli bir km yol yaptıktan sonra arıza lambası yaktı ve en son 3/1 yaptım ve böyle kullanacağım bu değerlerde ne siyah duman atma var ne silkeleme nede motor sesinde herhangi bir değişiklik size en uygun ayarı sizde deneme yoluyla bulmalısınız ilk başta ayar konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ve bu yüzden moreliniz bozulabilir ama sabırla deneyip ayarınızı buldunuz mu memnun kalacağınıza inanıyorum .
[/quote]
çok teşekkürler açıklaman için. birşey daha  sormak istiyorum izininle, gerçi okudum konuda ama olayı yaşamışsan canlı örnek daha iyi olur   :D
olduda yolda giderken arıza lambası yandı   !!! ne yapmalıyım stop etti kaldım ortalık yerde  :olu: (abow) ne olacak ozaman napıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #370 : Nisan 02, 2012, 15:43:29 »

çok teşekkürler açıklaman için. birşey daha  sormak istiyorum izininle, gerçi okudum konuda ama olayı yaşamışsan canlı örnek daha iyi olur   :D
olduda yolda giderken arıza lambası yandı   !!! ne yapmalıyım stop etti kaldım ortalık yerde  :olu: (abow) ne olacak ozaman napıcam
Rica ederim faydalı olduysak ne mutlu bize .

Sedat abi stop etme olayı başıma gelmedi kimseninde başına gelmesini istemem yolda kalmak kötü bir durum .

Arıza lambası konusunda ilk yandığında ben akü kutup başlarını çıkarıp ayarları geri ilk geldiği ayara çekmiştim ondan sonrakilerde ayarı bir önceki ayara çekip 15-20 km gittim ve söndü .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #371 : Nisan 02, 2012, 15:46:33 »
bende en güzel çalışan ayar e-4 oldu,demekki motor hacmiyle ilgili ,benim arabada turbo büyük ,motor 2.0, ayriyetten intercooler var ,heralde o yüzden sizinkilerden farklı değerleri kabul ediyor. iyisini gene kullanan  bilir, en güzel en hatasız hangi pozisyonda çalışıyorsa orda bırakın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #372 : Nisan 02, 2012, 16:07:32 »
abi siteleri varmı bir link gönderirsen sevinirim ben bulamadımda nette?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #373 : Nisan 02, 2012, 16:21:29 »
Chip olsa ne olur motoru temiz olmadıktan sonra. :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #374 : Nisan 02, 2012, 16:55:34 »
bende en güzel çalışan ayar e-4 oldu,demekki motor hacmiyle ilgili ,benim arabada turbo büyük ,motor 2.0, ayriyetten intercooler var ,heralde o yüzden sizinkilerden farklı değerleri kabul ediyor. iyisini gene kullanan  bilir, en güzel en hatasız hangi pozisyonda çalışıyorsa orda bırakın .

Doğrudur Ahmet abi 3/1 de ben memnunum ve böyle kullanacağım kapağı kapattım bidaha açıp oynamayı düşünmüyorum her araç farklı ayar kabul ediyor zaten tüm araçlara uyma sebebide bu bence herkez kendi ayarını kendi bulmalı işin ilginç tarafı f/4 300 km gittim ve 170 km si şehirler arası hızım 70 ile 90 arası idi ve aracı hiç zorlamadım .

Bana ayar konusunda yardımcı olan Abdurrahman abi ve Ahmet abiye tekrardan çok teşekkürler özellikle Abdurrahman abiyi chipi almadan önce ve aldıktan sonra özelden olsun bu konu üzerinden olsun baya rahatsız ettim sağolsun hiç çekinmeden elinden geldiğince yardımcı oldu .

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #375 : Nisan 02, 2012, 17:16:11 »
Doğrudur Ahmet abi 3/1 de ben memnunum ve böyle kullanacağım kapağı kapattım bidaha açıp oynamayı düşünmüyorum her araç farklı ayar kabul ediyor zaten tüm araçlara uyma sebebide bu bence herkez kendi ayarını kendi bulmalı işin ilginç tarafı f/4 300 km gittim ve 170 km si şehirler arası hızım 70 ile 90 arası idi ve aracı hiç zorlamadım .

Bana ayar konusunda yardımcı olan Abdurrahman abi ve Ahmet abiye tekrardan çok teşekkürler özellikle Abdurrahman abiyi chipi almadan önce ve aldıktan sonra özelden olsun bu konu üzerinden olsun baya rahatsız ettim sağolsun hiç çekinmeden elinden geldiğince yardımcı oldu .

:alkis:
mahmut boxın kapağı ,içimizdeki şeytan olduğu sürece kapanmaz  :) ,buna emin olabilirsin ,1000 km e-4 kullandım herşey harikaydı ,şeytana uydum f-5 yaptım 150 km sonra gene koruma moduna girdi, tekrar e-4 yaptım,
az önce senin msjı okudum ,arabayla işim vardı senin ayarı deniyeyim dedim 3-1 yapıp kontağa bastım araba çalışmadı, tekrar e-4 yapıp devam ettim , her aracın ayarının farklı olduğunu bir kez daha görmüş oldum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #376 : Nisan 02, 2012, 17:23:54 »
mahmut boxın kapağı ,içimizdeki şeytan olduğu sürece kapanmaz  :) ,buna emin olabilirsin ,1000 km e-4 kullandım herşey harikaydı ,şeytana uydum f-5 yaptım 150 km sonra gene koruma moduna girdi, tekrar e-4 yaptım,
az önce senin msjı okudum ,arabayla işim vardı senin ayarı deniyeyim dedim 3-1 yapıp kontağa bastım araba çalışmadı, tekrar e-4 yapıp devam ettim , her aracın ayarının farklı olduğunu bir kez daha görmüş oldum .

Abi zaten marifet o içimizdeki şeytanı çıkartabilmekte ben kararlıyım çıkaracam . Kapağı kapatıp boxu zor ulaşabileceğim bir yere sabitlicem yoksa dediğin gibi sürekli oynucağız . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #377 : Nisan 02, 2012, 17:27:07 »
abi siteleri varmı bir link gönderirsen sevinirim ben bulamadımda nette?
RaceChip Chiptuning GmbH & Co. Türkiye Ofisi TEL: (0212) 659 55 41 - (0212) 659 55 42.............. İstoç Oto Market O3 Blok No: 114 Mahmutbey/Bağcılar İSTANBUL. email: teknik@racechip.com.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 787 kere teşekkür etti
« Yanıtla #378 : Nisan 02, 2012, 17:32:45 »
RaceChip Chiptuning GmbH & Co. Türkiye Ofisi TEL: (0212) 659 55 41 - (0212) 659 55 42.............. İstoç Oto Market O3 Blok No: 114 Mahmutbey/Bağcılar İSTANBUL. email: teknik@racechip.com.tr
teşekkürler abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #379 : Nisan 02, 2012, 18:41:36 »
oooo Konu almış başını gitmiş :) aramıza yeni arkadaşta gelmiş :D