Yakın bir gelecekte gizli veya aşikar bütün D4-D ler chipli olacak

demedi deme

deyiş o deyiş patladı gitti
Göker arkadaşımızda test edecek memnun kalırsa benim kanıma girecek iyi biliyorum artık bende Serkanı kandırırsam topluca alırız gibi geliyor bana.
Aynen sercanım 13/30 çıkıyorum işten hemen koşa koşa gidicem teste race chip + sprint booster ikisini birden takıcak görüştüm kırmadılar.Memnun kalırsam sanada alırız artık girerim kanına
Aynen sercanım 13/30 çıkıyorum işten hemen koşa koşa gidicem teste race chip + sprint booster ikisini birden takıcak görüştüm kırmadılar.Memnun kalırsam sanada alırız artık girerim kanına 
Bekliyorum GÖkerim ama izlenimlerini başka bir konu içerisinde açarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Memnun kalmama şansın kesinlikle yok, Sen her iki ürünü almış bulunuyorsun geçmiş olsun
Yaklaşık 10 gün önce bende Mehmet Gazihan ustanın yazılımından c5'ime yaptırdım ; Performans hissedilir derece arttı tüm viteslerde depar arttı.
Chip'i yaptırdığım gün aracımın ilk bakımını yaptırdım bakımdanmıdır chip'ten mi bilmiyorum yakıtta düşme oldu.
Otobanda bir olay gerçekleşene kadar her şeyden memnundum Otobanda yokuş aşağı araç hız kesmeden tıkanmadan hız alıyordu 218-220.. derken ''eksoz emisyon sistemi arızalı'' diye arıza uyarısı çıktı araba birden yavaşladı kendini korumaya aldı sanırım, bir yerde durdum 5-10 dk bekledim performansı geri eski haline geldi ama arızayı hala veriyordu chip'i yaptırdığım yere götürdüm işim olduğu için arabayı bırakıp gittim geldiğimde arızayı silmişler programa resetmi ne atmışlar, şu anda arabada arıza yok performansıda iyi yakıtta iyi ama aracın sorunu hala devam ediyormu tamamen çözüldümü tam bir bilgim yok
Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa bana bilgi verirlerse sevinirim
http://www.citroenturk.com/forums/index.php?topic=262.165
box mı ,chip tuning mi diye düşünen arkadaşlar , motorun korumaya girme olayı mehmet gazihanın yaptığı chiptuningli c5 de bile oluyor ,yani chip tuningde sütten çıkmış akkaşık değil.
Demekki neymiş.... bu tür aletleri fazla kurcalamak zararlıymış
Abi, Göker chip takınca tur atıcam diyordu hala atıyor heralde zevkli olunca durası gelmemiş olabilir. 
Veya denemek için taktı, gidiş o gidiş yani topuk
Abi, Göker chip takınca tur atıcam diyordu hala atıyor heralde zevkli olunca durası gelmemiş olabilir. 
Sercan abi bu akaryakıt fiyatlarıyla mutlaka durmuştur . Resmen egzosdan altını gaz halinde atıyoruz .

Eğer durmamışsada ay sonunu nasıl getirecem diye hesap yapıyordur .
Evet bu yönden de düşünmüştüm ama işime gelmedi açıkcası, bu konuyu düşünüp sinirlenmek istemedeim. 
Sercan abi bende düşünmemeye çalışıyorum fakat düşünme düşünme nereye kadar ister istemez düşünmek zorunda kalıyoruz .
Sercan abi bende düşünmemeye çalışıyorum fakat düşünme düşünme nereye kadar ister istemez düşünmek zorunda kalıyoruz . 
Ben 2 3 haftadır düşünmüyordum taaki dün gece Yeşilköyden dönerken, göstergede sarı ışığın belirmesiyle.
Ben 2 3 haftadır düşünmüyordum taaki dün gece Yeşilköyden dönerken, göstergede sarı ışığın belirmesiyle. 
Neyse abi canımızı sıkmıyak .
Arkadaşlar bugün depomu tam 603 km de iken fulledim düz 600 km kabul edek .
Yol bilgisayarında görülen ortalamam 5.5 lt .
Yaptığım yolun 150 km si en fazla 170 km si şehirler arası . Geri kalan yolun bir kısmı sıkışık bir kısmı normal olmak üzere şehir içi trafiğinde yaptım .
33.91 LT mazot aldım 4.04 ten 137 tl yapıyor .
33.91 LT mazotla 600 km gittiğime göre km de 33.91 / 600 = 0.056 lt mazot yakmışım .
0.056 x 100 = 5.6 lt tüketimim çıkıyor . Yol bilgisayarım 5.5 gösteriyor yani bu cihazın yol bilgisayarını yanılttığını söyleyemeyiz .
Biraz havuz problemi gibi oldu ama bunlar net değerler .

Tabi şuda var 600 km boyunca değişik ayarlarda kullandım cihazı son ayarlarım 4/1 bu ayarlarla 100 km den fazla kullandım . Bugünde yakıt alırken hem km yi hem ortalamayı sıfırladım bidahaki füllememde yine kontrol edeceğim yanıltıp yanıltmadığını .
Bu arada 137 / 600 = 0,228 yani 0,23 tl = 23 krş km de yakmışım .
Ben yakıttanda çok memnun kaldım umarım mazot fiyatları değişmezde benim tüketimim 23 krş/km kalır .