0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bencede ne kaybettiğini bilmiyorsun
Yakın bir gelecekte gizli veya aşikar bütün D4-D ler chipli olacak demedi deme deyiş o deyiş patladı gitti
Aynen sercanım 13/30 çıkıyorum işten hemen koşa koşa gidicem teste race chip + sprint booster ikisini birden takıcak görüştüm kırmadılar.Memnun kalırsam sanada alırız artık girerim kanına
Yaklaşık 10 gün önce bende Mehmet Gazihan ustanın yazılımından c5'ime yaptırdım ; Performans hissedilir derece arttı tüm viteslerde depar arttı. Chip'i yaptırdığım gün aracımın ilk bakımını yaptırdım bakımdanmıdır chip'ten mi bilmiyorum yakıtta düşme oldu. Otobanda bir olay gerçekleşene kadar her şeyden memnundum Otobanda yokuş aşağı araç hız kesmeden tıkanmadan hız alıyordu 218-220.. derken ''eksoz emisyon sistemi arızalı'' diye arıza uyarısı çıktı araba birden yavaşladı kendini korumaya aldı sanırım, bir yerde durdum 5-10 dk bekledim performansı geri eski haline geldi ama arızayı hala veriyordu chip'i yaptırdığım yere götürdüm işim olduğu için arabayı bırakıp gittim geldiğimde arızayı silmişler programa resetmi ne atmışlar, şu anda arabada arıza yok performansıda iyi yakıtta iyi ama aracın sorunu hala devam ediyormu tamamen çözüldümü tam bir bilgim yok Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa bana bilgi verirlerse sevinirim http://www.citroenturk.com/forums/index.php?topic=262.165box mı ,chip tuning mi diye düşünen arkadaşlar , motorun korumaya girme olayı mehmet gazihanın yaptığı chiptuningli c5 de bile oluyor ,yani chip tuningde sütten çıkmış akkaşık değil.
Memnun kalmama şansın kesinlikle yok, Sen her iki ürünü almış bulunuyorsun geçmiş olsun
+1 Şimdiden hayılrı olsun .
Göker kardeş son durum ne
Abi, Göker chip takınca tur atıcam diyordu hala atıyor heralde zevkli olunca durası gelmemiş olabilir.
Sercan abi bu akaryakıt fiyatlarıyla mutlaka durmuştur . Resmen egzosdan altını gaz halinde atıyoruz . Eğer durmamışsada ay sonunu nasıl getirecem diye hesap yapıyordur .
Evet bu yönden de düşünmüştüm ama işime gelmedi açıkcası, bu konuyu düşünüp sinirlenmek istemedeim.
Sercan abi bende düşünmemeye çalışıyorum fakat düşünme düşünme nereye kadar ister istemez düşünmek zorunda kalıyoruz .
Ben 2 3 haftadır düşünmüyordum taaki dün gece Yeşilköyden dönerken, göstergede sarı ışığın belirmesiyle.