0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sabreden derviş muradına erermiş.
yurt dışı sitelerinde güç podunun 0 konumundan yukarıda yakıtı arttırdığından bahsetmişler ne derece doğru onu bilemem, ben daha o değerlere çıkamadım .abdurahhaman bey bilir o 5-4 kullanıyordu.hata lambası yanana kadar yükseltmeyi dene ,2-4 ü bende merak ediyorum.millet bu ayarı çok methediyor
Abi beni bırakın ,ben sizinle muhatap olmuyorum ,ne o öyle d/4 - e/4 .Ben uçuyorum gençler 0-100 km neredeyse 7 sn. düştü
Maşallah diyelim ozaman .Abi lastikleri genişlettiğimde belki senin kullandığın ayarları düşünürüm ama bu şekilde lastiklere yazık oluyor .
Mahmut her zaman dip gaz yapamıyorsun ki ,günde bir ve ya iki defa anca fırsat oluyor o da 10 sn.
veee beklenen son 75. km de 4/3 ayarı check engine uyarısını verdi eve gelince f/1 e ayarladım uyarı kayboldu
1. ve 2. podu resim üzerinde gösterebilir misiniz
4/3 iyiydi neyse yarın 2/2 ye alayım ayarı yavaş yavaş 4/3 e geçerim artık
3/4 iyidir bende 3/4 çekmeyi düşünüyorum, 5/4 den korktum araba elimde kalacak
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41957.0araya girip bölmek istemezdim ama bir fuarımız vardı ve bitti.. Resimleri ekledim bakmak isteyen arkadaşlar konu yukarıda..
Bu race chip taktığımızda aracın son hızında değişme oluyormu acaba? Son hız ne oluyor deneyebilen oldu mu?
Bu race chip taktýðýmýzda aracýn son hýzýnda deðiþme oluyormu acaba? Son hýz ne oluyor deneyebilen oldu mu?