0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan abi okadar kafana takma aynı chipi sadece kablo seti alarak BMW , Mercedes veya başka herhangi bir markada bile kullanabilirsin .
Evet onu biliyorum ama sıkıntı olmuyormu acaba Mahmut.
Beyler burada son durum nedir?Var mı canlı performans ? Dyno testleri falan? Bu arada ; M/M kullanıcılar memnun mu? Vites değişimlerinde sorunlar yaşayan var mı?
Arkadaşlar ürünü bugün kargoya vereceklermis uygun ayar onerileriniz nelerdir nelere dikkat etmeliyim
Yok abi olmuyordur çünkü ürün aynı ürün sadece kablosu ve ayarı değişik tek yapılması gerekn uygun ayarları bulup araca göre kablo seti temin etmek .Levent abi benim aracım manuel ama Abdurrahman abi çok memnun .Dyno verisi malesef yok .Sercan bey ben 2/1 de kullanıyordum memnundum kademe kademe 2/4 e kadar çıkardım 2/4 te bugün arıza lambası yaktı bende 2/1 e çektim yaklaşık 15 km sonra lamba söndü ve bidaha ayarlarla oynamıcağım bu ayarlar benim beklentimi fazlası ile karşıladı tavsiyem cihaz size f/1 ayarlarında gelecektir ikinci podla hiç oynamadan f olan değeri her 100 km de kademe kademe ikiye kadar arttırın eğer performans düşük gelir ise dörde kadar gidin çünkü ben ikinci podla nezaman oynasam motor arıza ışığı yanıyor ondan tavsiyem 2. podu fazla kurcalamayın .Tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın .
devir ile güç modunu aynı anda yükseltirseniz motor korumaya geçer,ben sağdaki devir modunu yükseltirken , baştaki güç modunu düşürüyorum.size tavsiyem önce d-4 den başlamanız , birden 2-4 yaparsanız gerçekten çok büyük güç elde edersiniz ve motorda korumaya geçer,e-4 f-4 ,0-4 diye gidin ,bu ayarlar yetiyorda artıyor bile.hem bu şekilde 2000 devirdeki gaz yememe ve silkeleme durumu olmuyor.
O zaman çok iyi sıkıntı çıkarmıyorsa bundan iyisi Mersoda Lpg.
arkadaşlar sabah racechip montajını yapmış bulunmaktayım İlk olarak d/2 olarak ayarladım check engine uyarısı verdi. Daha sonra 2/1 olarak değiştirdim uyarı kapandı. 2/1 ile deneme sürüşü yaptım %25 lik bir performans artışı oldu gibi daha sonra ayraları sırasıyla 2/3, 3/3 ve 4/3 olarak değiştirdim hiç birinde check engine uyarısı vermedi (deneme sürüşü de yapmadım)
Hayırlı olsun Hemen yorumları alalım o zaman Performans yakıt vs dikkatinizi çeken tüm yorumlarınızı bekliyoruz.
Öğlen tatilini bekliyorum bakalım 4/3 nasıl performans gösterecek yakıt içinde daha sonra gözlemlerimi yazacağım
arkadaþlar sabah racechip montajýný yapmýþ bulunmaktayým Ýlk olarak d/2 olarak ayarladým check engine uyarýsý verdi. Daha sonra 2/1 olarak deðiþtirdim uyarý kapandý. 2/1 ile deneme sürüþü yaptým %25 lik bir performans artýþý oldu gibi daha sonra ayralarý sýrasýyla 2/3, 3/3 ve 4/3 olarak deðiþtirdim hiç birinde check engine uyarýsý vermedi (deneme sürüþü de yapmadým)
Sercan bey 4/3 direk yaparsanız arıza lambası yakıyor .Ben Ahmet abinin tavsiyesi ile d/4 e aldım yaklaşık 100 km gittim daha arıza lambası yakmadı 50 km daha yol yaptım mı soldaki podu e yapacam ve her 150 km de bir bir kademe arttıracam 2 ye gelene kadar .Bu arada 2/4 te yaklaşık 200-250 km sonra bende arıza lambası yaktı .
4/3 ile yaklaşık 30 km lik deneme sonucunda herhangibir uyarı almadım. 1. ve 2. viteste hissedilir tork artışı var ayrıca yüksek vites düşük devirde de aracı toparlama ve hızlanma süresinde azalma var 1. 2. ve 3. viteslerde red line a kadar da aracı zorladım ama herhangibir hata uyarı vermedi.Biraz daha böyle kullanayım sonucu her gün sizlerle paylaşacağım
4/3 ile yaklaþýk 30 km lik deneme sonucunda herhangibir uyarý almadým. 1. ve 2. viteste hissedilir tork artýþý var ayrýca yüksek vites düþük devirde de aracý toparlama ve hýzlanma süresinde azalma var 1. 2. ve 3. viteslerde red line a kadar da aracý zorladým ama herhangibir hata uyarý vermedi.Biraz daha böyle kullanayým sonucu her gün sizlerle paylaþacaðýmSercan senin arac mmt mi duzmu?Bu arada 4/3 ayarýyla araç 109bg mi oluyor? (Önceki sayfalarda astra için yapýlmýþ bir deðerlendirme vardý ordaki verilere göre)