0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok abi ya, satim diye çok uğraştım ölü parası veriyorlar. hoş satsam ne alacağımı bile bilmediğim için binmekteyim hala hatta yakmayı bırak para bile dökmeye başladım arabaya
Sürüş güvenliğini etkilemiyor mu? Bu saçma bir tez eğer bununla geliyorlarsa... Bir kere araç iiçinden gelen farklı sesler şoförün dikkatini dağıtmaya yeter. Dikkat dağınıklığı da kaza yapmaya yeter. Bu da araç üzerinde bulunan ve araçtan kaynaklanan herşeyin sürüş emniyetini etkilediğini anlatmaya yeter... Ben o sesi duyduğumda ya bu ses de ne diye sağa sola bakınırken ya da kafam bu sesin ne olduğunu bulmaya çalışırken kaza yaptığımda kazanın oluşumunu tetikleyen ben miyim yoksa o gelen ses mi??? Bu asli kusurdur......... Yanılıyorsam lütfen beni de doğru bilgilendirir misiniz??? Teşekkürler
Aynı şekilde 40 - 50 litre yakında aynı yönde hareket ederek benim aracımında dengesini bozduğunu ve bunun güvenliği de tehlikeye attığı tezini de ileri süreceğim. bunu algılamakta zorlanıyorum. Ben üst düzey bir araç alıyorum, dolayısıyla bu araçta aradığım şeyler temel şeyler değil ki, onlar zaten vardır. Benim aradığım detaylar...
kubilay beyin bütün şikayetlerini yaşayan birisi olarak kendisine sonuna kadar hak veriyorum ama sonuç alınabileceğini çok fazla düşünmüyorum... birçok markadada aynı sorunu yaşayanları biliyoruz... çok ilginç acaba bizmi çok üstüne düşüyoruz aracın ama depo çalkantı sesi gerçekten insanın sinirini bozuyor...