0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Havanda su mu dövüyorum bilemiyorum (çoğu insanın buradaki tepkisini görünce havanda su bile dövemeyeceğimi düşündüm o da ayrı bir konuya neyse) fakat o dövdüğüm şeyi dövmeye devam edeceğim. Yaklaşık iki haftadır bu forumdayım ve insanların şikayetlerini okudukça hayretler içerisinde kalıyorum. Ve o şikayetlere verilen tepkileri okuyunca da hayretimi de geri alıyorum. İnsanlar toyota yapmamış hadi oturup biz çözelim bunu diyorlar inanılır gibi değil. Bazı gerçekçei arkadaşlar çıkacak hadi ne yapabiliyorsun görelim diyecekler biliyorum. Mahkemeye git istersen elin nasılsa boş döneceksin diye gülenler bile vardır sanırım. Fakat sorunu çözecek olan mahkeme vs değil, bizzat kendimiz olduğumuzu gözden kaçırıyoruz. Mesela şöyle yapsak, her gün bu forumdaki bir konu ile ilgili olarak toyota müşteri hizmetlerini, memleketin türlü yerlerinden binlerce kişi aynı anda faks yağmuruna tutsak. Ertesi gün bunu farklı bir sorun için yapsak. Olmadı mı ingilizce bir email hazırlayıp Toyotanın Japonyadaki merkezine (çok aramama rağmen email adreslerine ulaşamıyorum) her gün binlerce kişi durmadan mail atsak.... Boşveeerrr kullandıkça o sese alışırsın nasılsadan hallicedir sanıyorum.... Saygılarımla...
yok diğer firma araçların tamamını kafadan sakat yaptıysa bunda herhangi bir sıkıntı yoktur...
profil altındaki özel mesaj ikonu ile gönderebilirsinizbence emsal teşkil etmesi zor gibi ama, çünkü 1 araçta zaman içinde oluşan bir arıza söz konusu, o markanın ürettiği tüm araçlarda zaten mevcut olan bir durum söz konusu değil yani.
sonuçta klima da ses yapıyor ama işlevini görüyor.
Klima ses yapınca işlevini görüryorda depo ses çıkartınca işlevini göremiyormu
Beyler konu açılalı tam 17 gün olmuş, varmı dava açan yada bir uzmana danışıp araştırma yapan yada bir bilir kişiye gidip bu konuda bilgi alan ?
Ali Bey, kesinlikle dediklerinize katılıyorum. Ben de bunu ıspatlamanın peşindeyim. Çok ümitlimiyim diye soracak olursanız, hayır. Özellikle mahkeme sonucundan çok ümitli değilim. Ancak bunu bir şekilde basına, kamuoyu gündemine getirebilecek olursak hiç değilse bizden sonrakilere satacakları araçlar konusunda dikkatli olurlar.