0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaldı ki en ufak bir hatayı düzelttiğinden bahsetmişsiniz Toyotanın, buna ihtimal bile veremiyorum zira bu hata öyle ufak tefek bir hata değil.
Haklısınız belki uzun sürebilir ama bir kişiye bile faydası olsa yeter. Hatta hiç bir sonuç çıkmasa bile problem değil. Böyle oturup boynumuzu bükmekten iyidir sanırım. Toyotadan bu problemi düzeltemeyeceklerine dair yazılı bir evrak istedim. o gelir gelmez tüketici hakem heyetine gideceğim. Sonrasına bakacağız artık. keşke imkan olsa da tv vs bir yerlerde bunu dile getirebilme imkanı olsa.
Kubilay bey sabahtan beri konuyu takip ediyorumda ,Alper'e kesinlikle katılıyorum , inanın toyotanın adınıda duyuramazsınız bu şekilde, çevrenizde hiç bu araca sahip biri yokmu almadan önce bi internet ortamında veya çevernizdekilerden birine bu aracın sorunu varmı yokmu diye sorup araştırmak aklınıza gelmedimi hiç ? toyota bunu size zorla satmadıki ! ayrıca test sürüşüne çıksaydınız almadan önce.elnetteki insan 40 50 bin TL verdiği aracında böyle bir sıkıntı yaşamak istemez ama keşke araştırsaydınız satın almadan önce.
Çok merak ediyorum, kaç insan eski yeni farketmez bir araç satın alırken satıcıya aracın deposundan ses gelip gelmediğini sormaktadır? İnsana gülerler. Zira bir ay öncesinde birisi bana söylese yemin ediyorum ben de gülerdim. Aracın deposundan ses mi gelir, var mı böyle bir şey.