0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güven kardeş bmd nerede üretiliyor ,kalitesi nasıl?
bir tık bir soru da benden güven bey benim araçda milano sıralı sistem var.bu son günlerde depo full olmasına rağmen 4 yeşil ışık önce yanıyor biraz gidiyorum sonra birden sönüyor en altta ''E'' yazan kırmızı ışık yanıyor.sonra biraz daha gidiyorum düzelip tekrardan 4 yeşile dönüyor .nerdeyse 3 senedir aracı kullanıyorum o ışığın yandığını hiç görmemiştim.normalde tüp bitince sağ kısımda benzin istasyonu pompası şeklinde bir amblem var o yanardı.malatyada servisleri olmadığı için kimse pek anlamadı gerçi sadece atiker takan bir yere gösterdim tavsiye üzerine o kadar.ikinci sorumda şu olacaktı bu milano benim başıma burada servisi olmamasından dolayı iş açıyor sürekli filtre değişimi gaz ayarı şu bu.mevcut sistem üzerınden BRC ve ya LOVATO gibi baska italyan bir sisteme donebilir miyim ?? masrafı ne olur sayet mumkunse ??
şimdi 2 şey dikkatimi çekti, karşı çıkmak olarak adlandırmayın ancak koreli bir firma sanırım bu, ancak bir kore firması olan hyundai, sıfır araçlaraına brc kit taktırıyor..bunun nedeni ne ola ki?bir de fsi motorlar için kit sadece bu markada demişsiniz, ben taktırırken bir tane tsi taktırıyordu lpg, tamamen lpg ile çalışıyormuş, benzinle beraber değil yani.. brc getirtmiş bile öyle bir kit..fsi ve tsi motorlara takmaya başlamışlar bile, benim taktırdığım yerde hali hazırda 2 adet takılmış, bir geri dönüş olmadı dedi patron..
Güven bey, atiker safe fast sıraslı sistem için ne diyorsunuz peki ? performans,sistem maliyeti,servis ağı açısından ve marka ile ilgili bireysel görüş ve yorumunuz nasıl olur
) Valla böyle sorular çok zor sorular. Ben bu işi yapan birisi olarak bir başka marka hakkında iyi görüş bildirirsem sıkıntı olmaz belki ama kötü görüş bildirirsem ayıp etmiş olurum.Fiyatla kalite, her zaman olmamakla birlikte, bir anlamda uyum içerisinde oluyor. Kimi markalar piyasada yeni olduklarından, pazar payını büyütmek için, tanıtım için ya da finansal sıkıntı içinde olduklarından farklı fiyat politikaları izleyebilirler şüphesiz. Bu ayırımı yapabilmek lazım.