0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman ilk soru benden olsun testlerin söylediklerini ve lpg sistem satıcılarının dedikleri ekonomi yüzde oranlarını bir kenara koyup sizin fikrinizide sorayım. Şehiriçi 100 km'de 10 litre benzin tüketen bir araç LPG ile aynı mesafede en az ne kadar tasarruf yapacaktır. İlk marşta ve şu mevsimdeki geç ısınan soğuk motorun ısınmasınıda düşünürsek ?
97 model 1.6 glı olan toyotamda atıker sıralı sıstem kullanıyorum. Genel anlamda memnunum, sorun yasamadım.Performans konusunda eksısı elbette var ama cok rahatsız edıcı degıl.Yalnız. Motor calısırken ama sıcak ama soguk oldugunda, egzozu dınledıgınızde ses kesık kesık gelıyor. Sankı motor teklıyormus gıbı sorun varmıdır? Varsa ne olabılır?
Şuan sinirliyim sebebi biraz önce çarışdan gelirken hergün 2 ile çıkarken bu gün 1 le zor çıktımbenzinde bu sorun yok, lpg ile giderken hava soğuk bir de kaloriferi açarsam rampada araba yığılıp kalıyor resmen.araç 1,3 corolla 98 lpg.
corolla1,6 comfort 2010 model araçlara uyan LPG hangisidir.Bir de bu Hollanda markası PRİNS hakkında görüşünüz,değerlendirmeleriniz nedir?saygılarımla
Çekiniyorum ama söyleyeyim; lpg işinde kış ölü sezon olduğundan benim atölyem müsait. Uğrama şansı olan olursa çayım var. En azından lpg sisteminizdeki sıkıntıyı, bedelsiz olarak tespit etmeye çalışır ustam. Sonrasında birşeyler yaptırmak falan zorunda da kalmazsınız Kısıtlı markanın bayisiyiz ama bir çok markanın programına sahibiz.Yaban tv de İZCİ adında bir program var; 4x4 lerle arazide geziliyor falan... İzleyeniniz var mıdır?
benim de bir sıkıntım var, daha çok yeni lpgli bir kullanıcıyım, aralık aynının başında taktırdım brc kitimi, işçilik önemli dendiği için brcnin iç anadolu bölge bayisi olan mavi denizler otogazda taktırdım kitimi. işçilik gerçekten çok güzel, kullanılan malzeme falan çok iyi.. ancak yakıt tasarrufu olarak ben çok da memnun değilim. sizler ne kadar yakıyorsunuz bilemiyorum ancak ben 10,8-13,6-11,9 gibi değerler yakmışım. ben benzinde hiç 10lt seviyesine çıkmazdım, 8 litre civarında bir tüketimimi olurdu ki bu da 32kuruşa tekabül ederdi kmde. 13,6 yaktığında 30 kuruş tüketim değerim oldu. kit daha çok yeni olduğu için mi böyle yüksek oluyor tüketim değerleri yoksa başka bir şeyler mi var ?