0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğru.Toyotanın iyi bir araç üreticisi olduğu ortada.Üst kalite arabaları olan,A.B.D. gibi cins tüketicisi olan,yırtıcı kapitalist ekonomisi olan bir ülkede bile başarılı satışlar göstermesi bunu destekliyor.Kişisel sorunlar ve aksilikler her zaman olur.Bunlar Toyotaya hiç zarar vermez.Bizim kullandığımız Toyotalar Toyotanın en alt,en az donanımlıları buna rağmen çok iyiler.Erkan Bey,ilk mesajında sert ifadeler kullanmış olmasa bu kadar tepki çekmezdi.İddia ediyorum,Türkiyede en iyi servis Toyota servisidir.Ajan suçlamasına da çok kızmayalım.Herkesin söz hakkı var.Toyotanın çok çekemeyeni,düşmanı var.Sitemizde her konuyla ilgileniyor.Durumu anlayınca daha doğru sonuçlara ulaşıyoruz.Bakın hiç arıza konuşuyormuyuz.Bir çok markanın fan kulüplerinde sürekli arıza ve sorunlar kunuşuluyor.Bu yüzden TOYOTA.
Bir ton para verip eş-dost ilişkileriyle iş yaptırmak istemiyorum. Bu kadar uğraştırıyor olsalar dahi...
İsmail Bey,Hemşehri sayılırız aslında. Rizeliyim. Servisten özellikle isim vermedim. Ancak söylediğiniz kişi tüm hatalarına rağmen yine de en iyilerden biriydi. Ancak diğerleri için olumlu ve olumsuz görüş bildirmeyeyim. (Karşılama masasında ki işleri güleryüz olan karşılama personelini hariç tutuyorum.) Bir ton para verip eş-dost ilişkileriyle iş yaptırmak istemiyorum. Bu kadar uğraştırıyor olsalar dahi.