0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende taksicilere karşı aşırı bir sinirim mevcuttur.-Sağımda arabalar, kaçabileceğim bir yer yokken arkadan şiddetle selektor ve korna yapan taksiciler.-Kırmızı ışıkta beklerden daha sarı yanmasına 2-3 sn kala kornaya basmaya başlayan taksiciler.-Bana yeşil ışık yanarken geçtiğimi göre göre yan yoldan karşıya geçen beni tehlikeye atan taksciler.-Işıkta beklerken önümdeki arabayla aramdaki mesafe 20 cm bile olsa o ön tamponunu önüme geçmek için o 20 cm ye sokmaya çalışan taksiciler.-Nereye döneceği süpriz olan sinyal kullanmayan taksiciler.say say bitmez. Kesinlikle Taksi kulananlar ( istisna belki çıkar %1-2) diğer kullanıcıların hayatını tehlikeye sokan varlıklardır.
Yazdıklarınıza fazlası ile katılmama rağmen cümlelerin sonlarındaki ibareler bizlere yakışmaz diye düşünüyorum. Umarım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir. B durum tüm paylaşımcı arkadaşlar için geçerli.
Evet, hata yapanlar ile bunu yaşam tarzı haline getirenleri ayırt etmek lazım. Bu giib durumlarda kendimizi ya da sevdiklerimizi yıpratmaktansa neler yapabiliriz diye düşünelim, çünkü bu şekilde kendini yıpratan, haksızlığa gelemeyen eminim çok kişiyiz.