0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...
ömrümüzün büyük kısmı yollada geçiyor işe gidip gelmeler,gezmeler heleki şöförlerin işi daha zorşahsen ben kısa mesafelerde kesinlikle arabamı kullanmam arkadaşlar bu yüzden pinti der oturduğum yer ile şehirmerkezi 10km arabayla 5 dakika minibüsle 25 arabayla gitsen yok nereye park edicem sıkışık trafikte dur kalk hep stres binerim minibüse nerde işim varsa halleder dönerim sıkıntı yok stres yok.hatta bina toplantısında öğrenci komşularımızdan biri abi araban kapıda yatıyor ver gezelim yatmasın madem gezmiyecektin neden okadar para bağladın diye yakınıyordu verdiğim cavaptan sonra ağzını açmadı seninde çocuğun olsun gecenin 3ünde rahatsızlansın nasıl hastaneye gidicem diye düşünbak ozaman okadar parayı nasıl yatırırsın kapının önünde gelelim mini anketimize sizler yollada en çok neye kızar sinir olursunuz.ben başlayayım ;1-otobanda sol şeritte 100le giden bmw ye 2-sağ şeritte kamyon arkası yolculuk eden mercedese3-zaten sıkışık olan yolda arabasının burnunu sokmaya çalışan acemi şöföre (kocaelinde bunu çok yapıyorlar beceremeyincede el kol hareketleri başlıyor özellikle yabancı plakalıysa )4-kırmızı sönmeden kornaya basanlaraşimdlik bunlar bakalım sizlerde ne inciler var daha
bu kadarına gerek var mıydı? bilemiyorum....
1.telefonla konuşup 2 şeritin ortasından giden ehliyetini yeni almış ünivli kızlara2.(genellikle akşamları oluyor xenonu gören yapışıyor) yolda giderken arkadan sellektör yapıp kapışalım diyen sonra 2gazda etrafta göremediğim apaçilere3.müziğin sonuna kadar açıp ne dinlediğini anlamadığımız gereksiz insanlara4.en soldan 70 75 le giden (genellikle alman plakalı araçlar) gidenlere5.acelem olduğu zaman inatla yol vermek istemeyenlere6.yolun ortasında durup sağamı yoksa solamı gitsem diye düşünenlere7.arabayı apaçi ötesi bi hale getirip sahilde boo boop boop boop abart egzosuyla gezenlere8.arabamdan bir kaç saniyeliğine birini indirirken 100 kere kornaya basıp hadisene kardeşim ne bekliyorsun diyene9.arabanın üstünü açıp bebekte 5 10 km hızla gidip kızlara korna çalan sonra dayak yiyenlere10.tın tın gidip sollamaya kalktığında gaza abananlarasanırım 10 tane yeterli =)
erdem seni dün bizim arkadaşlar görmüş.. tam kongre binasının orda çeşmenin oralarda olmuş heralde...sabah işe geldim arkadaş olayı anlattı bana ama senin olduğundan haberim yok tabi... bende tam o esnada meydandaydım... şimdide senin yazıyı görünce anladım anlattıkları kişinin sen olduğunu geçmiş olsun bu arada...
yorumde belirttiğim gibi kızlara yol verdi bende 1 2 adım gerisnden giderken gaza bastı çarptı bana haliyle olması gerekeni yaptım
çift gidiş yolda ben araç sollarken benı solmaya kalkan hatta yetmezmiş gibi korna yada selektör yapan araçlaraaa gıcık oluyorum