0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saçlarım beyaz, yaşlıyım diye topuklamak isteyen gençlere kızıyorum, ama derslerinide veriyorum, dün bi tanesi direksiyonunu yumrukluyordu
O kadar çok şey varki sinir olduğum,1 - Ticari taksilere, ben onlara sarı öküz diyorum. Bütün yollar sanki onların, en küçük boşluğa gireceğiz diye uğraşırlar, sinyal minyal bilmezle, girilmez yere girerken, en sağdan en sola geçerken olmaması gereken şeyleri yaparken sinyal verirler. 3 - Özellikle tekstil işinde çalışanlar ve diğer mal taşıyan ticari araçlar. Yolun ortasına arabayı koyarlar mal indiriler bindiriler. Milletin yolunu kapatmışlar umurlarında bile değil. Bunlara hayvan bile diyemiyorum.4 - Yol kenarında bekleyen yada yürüyen bir bayan, bakıyosun her geçen araba korna çalışyor. Sen korna çaldın diye bayan hemen senin arabana koşacak sanki. Ne kadar uçkur düşkünü gerizekalı insanlarımız var. Kamyoncusu da korna çalıyor, lüks aracı olanda. Parayla arabayla insan olunmuyor.
otobanın orta şeridinde 60'la gidenler var bi de...
Otobandaki minimum sürat 40 değilmi zaten sağ şeritte en yavaş şerit bunda sinir oluca bişi yokki
trafik kurallarına aykırı bir durum olduğundan bahsetmedim zaten, ama araba kullanmaya başladığın zaman beni sen de anlıycaksın
Ehliyet aldığımdan beri trafiğe çıkıyorum, bir yıldan fazladır da kendi aracım var. Şehrin dışında diyebileceğim bir semtte oturuyorum ve genelde otoban kullanıyorum. Sorun şu ki seni anlamıyorum arkadaşım Genelde sol şeritteyim, tabii sol şeride yakışan bir hızda ama yeri geliyor telefonla konuşmam gerekiyor (doğru bir şey değil biliyorum) ortaya geçiyorum ya da misafirim oluyor arabada sohbet ede ede yavaş yavaş gidiyorum. Hızım da 60-80 aarası bir şey oluyor. En sağ şeride geçemiyorum kamyon tır türevi 60 da da gitmeyen araçlar olabiliyor. Daha birçok nedenden orta şeridi kullanabiliyorum. Otoban paralı yoldur, belli saatler kullanmak zorunda olduğun şehir trafiğinden kaçtığın yoldur. Hız yapma ya da hızlı gitmek zorunda olduğun bir yol değil. Bunları sende biliyorsun ona eminim de, düşüncelerimi desteklemek istemedim yanlış anlama
yanlış anlaşılcak bir durum yok...ama üç şeritli olan bir yolda niye orta şerit ben onu anlamıyorum, madem yavaş gitmek istiyorsunuz geçin en sağ şeride, rahar rahar gidin, ben 60ın altında giden araç görmedim pek sağ şeritte bile olsa, neticede sağdan sola yaklaştıkca yolun hızı artıyor, sizin mantığınıza göre ben de sol şeritten 80le gitsem, daha hızlı gitmek isteyenlerin ne yapması gerekicek ki?