0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen duble yolda bir Opel sağdan 60-70 arası bir hızla gidiyordu.Ben de 100'e yakın bir hızla onu sollamaya başaldım.Onu sollamaya başaldığımı gören Ople'ci uyuzluk edip gaza kökledi.En sonunda 150 ile solladım adamı.Derdi neyse..
Bunları yapanlara benim de sürprizlerim oluyor elbet
Yolda en çok 60-70km ile giderken beni sollamak isteyen Toyotacılar kızdırır
Normalde 120'yi pek geçmem,risklidir.Ancak inada binmeyeyim yeterki,her Opel'ciyi kızdırırım..
Ne tarz sürprizler mesela
Karışma ciğerim, bende
*Bizim Eskişehir'de sis farı modası ve beyaz ışık modası var. Arkaya yapışırlarsa inadına, birde sellektör yaparlarsa kıl olurum.*Belediye otobüslerinin yol ortasında durmasına ayar olurum.*Telefonla muhabbet ederek ilerleyen şoföre uyuz olurum.*Bebeğini kucağına yada ön yan koltuğa oturtana gerçekten öfkem büyük olur.*Benimle kapışmaya girme heveslilerine fazla kızmam, zaten nal toplarlar arkadan *Kırmızı ışıkta arkamdan düdük çalana kesinlikle takarım ve inadına ilerlemek istemem eğer beni geçemezse hızımı fazla arttırmam takılsın arkamda *Makas hareketini fazla yapan kişiye sinir olurum.*Takip mesafeme başka araç girmesie uyuz olurum genelde sokturmam da zaten çok.Benden bu kadar... Herkes duyarlı olsa ne kaza görürüz nede bela.
Birde sinyalsiz çıkıyor bazı belediye otobüsleri onlarında sol tamponları genelde kırık döküktür
He ya Onların heryeri dökülüyor yenileri geldi ama bu trafikte onlarda giderler yakında dur kalk du kalk motorları ölüyo
İzmir'de tüm otobüsler otomatik vites.. Burayada şart ama bizim şoförler yediremez bunu kendine.