0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydınlatma Lambaları: Araçta mevzuata uygun olmayan renkte ve özellikte aydınlatma düzeneği var Hafif Kusurİlave Lambalar: Far ve park lambası açma-kapama anahtarı ile çalıştırılıyor, bağımsız anahtarı yok Hafif KusurGaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı yok Ağır KusurGaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı çalışmıyor Ağır Kusurzannedersem manuel yükseklik ayarı olan xenon farlar geçiyor yine muayeneden
Benim passatta xenon yüzünden geçemedi muayeneden. Otomatik far yükseklik ayarı olması gerekiyormuş geçmesi için ee benimki de manuel el ile ayarlıyorsun far yükseklik ayarını o yüzden xenon'a ağır kusur dediler bende mecbur gittim normal eski farları taktım öyle geçtim şimdi geri xenonları takacam. Şimdi olaya gelirsek sefa abi sende tam tersini söylüyorsun. Bi kere senin araba elegant executive ve orjinalinde xenon ve otomatik far yükseklik ayarı var. Nasıl olur da geçmez bana da sende olan özellikleri saydılar bunlar olsaydı geçerdin dediler... Bence senin oto. far yükseklik ayar çalışmıyor ki öyle de yazmışlar zaten ondan geçemedin...
oğuz ben muayeneye girmedim, öyle bir durumda geçirmezlerse o istasyonu başlarına yıkarım muayene tarihine daha var zamanı gelince göreceğiz benim farklı olan sadece 4300k yerine 6000k takılı
ruhsatta xenon diye birşey yazmıyo, öyle bir saçmalık mı olurmuş? ruhsatta arabanın tüm özellikleri yazması mı gerekiyormuş?