0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.2010-11 model dızel araclarda sık karsılasılan bır durum.
evet o modellerde güncelleme oldu sorun giderildi diye biliyorum bende.
Geçmiş olsun Taşkıncım.Umarım lehine sonuçlanır.
Bu yağ yakma sorunu ile birlikte birçok turbo şikayetinin sebebi motor kucuk olup tork un yuksek olmasından olsa gerek diye dusunuyorum.2010-11 model dızel araclarda sık karsılasılan bır durum.
İnşallah öle olucak Sercanım ya bıktım la artık sen biliyosun
Biliyorum bilmezmiyim Dostum, neyse inşallah bir an önce sonuçlanır süreç.Navigasyonu falan ayır bir kenarada belki lazım olur birilerine.
Selamlar konuyu hortlatmış olacağım ancak devamı sürüyor.Yurt dışına çıkacağımdan dolayı ve ailemin arabayı kullanması gerektiğinden dolayı piston ve segman değişimini kabul etmiştim alel acele değişim yapıldı ve arabayı İstanbulda evimin kapısına bırakıp yurt dışına çıktım ve geri geldiğimde araç hatrı sayılır derecede yol yapmamıştı.Dün itibari ile araç tekrar yağ lambası yaktı ve bu gün servisle konuşmaksızın direk olarak servis müdürüne arıza tespit raporu oluştutturdum ve yağ cubuğunu kendisine çektirdim ve videoya aldım ve arkadaş bana yağ yakmasının normal olduğunu söylediği anda birtane nam-ı değer osmanlı sillesini indirecektim ki kendimi zor tuttum ve bundan sonraki sürecin mahkemede geçeceğini taraflarına ilettim. Yarın tüketici mahkemesine dava açıyorum zararı ziyanı hepsine kabulüm.
Sorun ne olursa olsun giderilemiyor bunu piston segman dan sonra da yağ yakarak bu araba gösterdi.
Ülkedeki mazot euro 5 denilip 4 verildiği sürece hiçbir şekilde düzelmez. Araçlar euro 5 normuna ayarlı euro 4 daha fazla patlama yaptığını biliyorum ve bu şekilde eksiltiyor diye duymuştum...
Mantıklı geliyor bana.
2001 vvti 1.6 corollamı , dizel bir toyota ile değiştirmek vs. istiyorum, ancak bu yazılanlardan sonra açıkcası şaşırdım, bu bahsedilen sorunlar 2010-2011 modellermi, dizel kullanan arkadaşlar lutfen cevap yazarmısınız. ne alalım dizel olarak bir yardım...
5 ileri dizel alın. Bu şikâyet 6 ileri dizellerde var sanırım.Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.