0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dakikası filan önemlimi yoksa kurududuğndan emin olduktan sonramı cilayı vurim . yani ben 13.30 a kadar pastayı vurdum işi bitirdim diyelim. güneşede çıkardım. kaç dakika sonra cilayı vurucam bide cilayı güneş altındamı vurmak gerek yoksa gene kapalı alan mı ? ( çok oldum ama son sorum )
burak ben eylülde ankarada olcam, eylül sonuna doğru, bi bakarım araca..şimdi cizmişler dedin, baya baya çizilmişse boyadan başka çözüm yok, bu ürünler vernik tabakasında işe yarayan ürünler, boya kalktıysa yapacak bir şey yok
2012 Ocak Ayında ben gelince görüşürüz artık =))) eylül 13 te askerim arabada garajda durcak zaten gelince çözeriz artık problemi =))) üniversiteyi bitirme bn gelene kadar =)))
hafif çizikleri nasıl kapatırız o kadar boya tabanına inen çizikler yok çünkü bide bnden önceki sahibi suluboya fırçasıyla aklı sıra taş değen yerleri kapatmış ona yapacak bşy yok artık ta hafif çiziklri halletmek bnm niyetim şimdilik çünkü baya var
aslında eski sahibin mantıklı bi iş yapmış, rötuş yapmış iyi yapmış o boyalar böyle kemik gibi sertleşmişse tutup pasta yaparsın boyanmış kadar olmasa da süper olur ince çizikler için de pasta işe yarar..güzel tertemiz bi pasta yaptır bence..ben pasta işine cesaret edemediğim için önermiyorum kimseye, profesyonel bir uygulama gerekebilir
allah allah nerde oturuyorsun sen ya ne bu düşmanlık araca