0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen kardeşim, geçtiğimiz hafta içinde aldım bende praktikerden. Tam hatırlamıyorum ama 13 TL'miydi neydi, benimi bundan ama : http://www.hepsiburada.com/sonax-316200-cizik-giderici-guclu-cila-250ml/ProductDetails.aspx?productId=otson316200&categoryId=26001Bizim mahallede benim gibi hasta olan harkadaşlar da çöok beğendi. Gerçekten kaliteli bir cila... Camlara ve plastik aksama çok iyi geliyor. Bi görsen...
ümitim sıkça kullanma bunu pasta bu, incelemiştim praktikerde bunu kullandın ya üstüne bir de cila atcaksın, ooh uzun uzun kullan
Hadi yaaa, pasta yazmıyor ama çizik giderici güçlü cila yazıyordu üstünde Peki bu aşağıdaki iki üründen hangisini almak lazım?http://www.hepsiburada.com/sonax-super-parlatici-cila/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson300100http://www.hepsiburada.com/sonax-super-guclu-cila-250-ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson301100Bu cila işi benim çok hoşuma gidiyo yaaa. Her hafta atasım var
Arkadaşlar benim bi sorunum var. Aracın arkasındaki carine e yazısı renk değiştirdiği için bugün söktüm. Ama yazının altında kalan yapışkan maddeleri bir türlü çıkartamadım. Çok çirkin duruyor. Boyaya zarar vermeden bundan nasıl kurtulurum. Bu konu hakkında fikirlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Gule gule kullanin Mustafa Bey Gavur yapmis dogru, patenti Japon, ve sadece Japonya'da uretiliyor diye biliyorum.Meguiars,Mothers, butun markalar spec.lerini bildirip Japonya'da urettiriyorlar kili.Mothers'in kil setinden aldim, detailing kitabi ismarladim, polishing compound, Mothers cleaner wax'im vardi zaten.Bu hafta yagmur yagmazsa kendim deneyecegim bakalim.Cila makinasini da ilk defa calistirma firsati bulacagim...
merhaba ümit bey iki saattir boya koruma ve araç bakımı isimli konuyu inceliyorum dün arabamın iki kapısını derin bir şekilde çizmişler sizce nasıl bir ürün ve ne şekilde kullanabilirim ayrıca nerden temin edebilirim eğer yardımcı olursanız sevinirim bu arada araç metalik gri ve 2008 model ilk alıcısı zbart ta boya koruma yaptırmış (bilgiler lazım olur diye)şimdiden teşekkkürler
Merhaba ümit. Stoplara kırmızı folyo çekmişsin aracın resmini gördüm çok hoşuma gitti yakışmış.ayrıca aracında çok hoş duruyor.ALLAH kaza bela vermesin.Ben senden folyo kaplama hakkında bilgi almak istiyorum.Nasıl yapılıyor acaba ben yapabilir miyim?
tesekkür ederim,kıvrımlı ve köşeli yerlere dikkat ettiğin sürece rahatlıkla yapabilirsin.
Gökhan abi Ö.M. atmış, buradan cevaplamaya çalışayım belki faydamız olur diğer arkadaşlarımıza,Boya koruma yapıldığı halde derin bir çizik mevcut ise, gerçekten derin çizilmiştir. 1- Bence bunu iyi bir oto kuaförüne danışma niteliğinde sorabilirsiniz. Pasta ve cila ile kapatılması mümkünmüdür diye... Şayet mümkün ise ve emin cevaplar veriyorlarsa yaptırın. Ama kem küm diyorlarsa izlemeniz gereken ikinci bir yol var...2- Çooook düzgün kaporta-boya ustasına gidersiniz. Renginizin kodundan bir rütuş boyası oluşturur. Kalınca sürülür, 1 gün kadar kurumaya alınır. Ertesi gün, ince su zımparası ile zımparalanarak rütuş boyasının kalınlığı, kaporta yüzeyine kadar indirilir. Kaliteli bir pasta-cila işleminden sonra ne bir iz, ne bir renk ayırımı kalmaksızın işlem tamamlanır.teşekkürler ümitçiğim sanırım 2. seçeneği uygulayacağım 1 aya kadar adanadayım eğer adanada bu işten ii anlayan bir usta var ise arkadaşların önerisini şiddetle ve merakla bekliyorumselamlar