Gönderen Konu: Boya Koruma, Pasta-Cila, İç Döşeme, Çizik ve Leke Giderme Hakkında Herşey  (Okunma sayısı 68229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
İyi akşamlar

Solargard cam filmi hakkında bilgisi olan var mı ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
film kaliteli,3M falan bunu kullanıy bildiğim kadarıyla amma velakin el emeği ve çeken ustaya bağlı...

Ha ayrıca profil bilgilerinizi tamamlayıp, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
İyi akşamlar

Solargard cam filmi hakkında bilgisi olan var mı ?

kendi aracımda kullanıyorum, 2 nolu orta seviye..sonaxta çektirdim, çok memnunum, 7 yıl garantisi var..kalkma solma kabarma gibi durumlar için.rengi, koyuluğu, güneş ışınını azaltması vs her yönden memnunum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Eskişehir sonax da çektirdim bende bugün ancak bana ilk başta ömür boyu garanti var dendi sonra garanti kağıdına
işlerlerken dikkat ettim non reflective diye bir seriden kullanılmış cam filmi ve 5 sene garanti.
işin epey canım sıkıldı en azından ürün gamlarını düzgünce paylaşabilirlerdi.

Fiyatta indirim yaptılar zaten artık film de çekilmişti umarım sorunlu yada yaramaz bir seri değildir. ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
film kaliteli,3M falan bunu kullanıy bildiğim kadarıyla amma velakin el emeği ve çeken ustaya bağlı...

Ha ayrıca profil bilgilerinizi tamamlayıp, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız???

İlk üye olduğum gün yukarıda belirttiklerinizi yine arkadaşların ricası ile yapmıştım ancak bugün dediğiniz gibi
bilgiler girilmemiş ve tanışılmamış gözüküyor ... hallettim :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
yibne = yine n ve b harfleri yanyana klavye kayması ...
kusura bakmayınız kasıtsızdır ...
mesajlarınızı o mesaj kutusunun sağ üst köşesinde yer alan "değiştir" sekmesiile değiştirebiliyorsunuz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sonax dan Boya koruma , cam filmi , döşeme koruma işlemlerini yaptırdım teslim aldım aracımı şimdilik gayet güzel bakalım zamanla da aynı olacak mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sonax dan Boya koruma , cam filmi , döşeme koruma işlemlerini yaptırdım teslim aldım aracımı şimdilik gayet güzel bakalım zamanla da aynı olacak mı ?

o ürünlerin süresi 1 yıl olması lazım. her yıl yenilemeniz gerekir o kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet hersene yenilemek gerekiyormuş..

Bu işin ehli sayılırsınız ... boya korumanın sağlıklı yapıldığını nasıl anlarız ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
evet hersene yenilemek gerekiyormuş..

Bu işin ehli sayılırsınız ... boya korumanın sağlıklı yapıldığını nasıl anlarız ?
estafurullah fazlasıyla amatörüm..ancak bu işin güzel yapıldığını anlamak için, kirli arabaya su tutun, hiç yıkamadan kirlerakıp gidiyorsa, araba geç kirleniyorsa güzel yapışmıştır..bir ara video çekerim kendi arabamın, bir kirlensin de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.kylxyfan.com
  • Kan Grubu: ---
arkadaşlar benim arabadada ufak tefek ama derin ve bazı yerlerdede içe batık yamul malar var bunları nasıl tamir ettirebilirim.

tamirde buralara komple parça  boyamı yapıyorlar yoksa bir başka yolumu var.

mesela tavanda 25cm kadar derin bir çizik var arka kapıda 5 cm kadar hafif içe batık bir çizik var kaporta çok az içe göçmüş birde sanki taş çarpmış gibi diğer kabıda fındık kadar içe batma olmuş..

bunlar nasıl onarılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
şimdi görmeden bir şey söylemek çok zor..ancak derin çiziklerde boya veya rötuş kesinlikle gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
herkese merhaba 2005 avensise makina ile pasta atıcam.kafam cok karısık.harelenme için çizik giderici cila tavsiye ediliyor.normal çizik için ise pasta.aracta büyük derin kapanmayacak cizik yok.ürün olarak ne önerirsiniz?sonax ın çizik giderici cilasını alsam işe yararmı?önceki sayfalara baktım ama kafam karıstı sormak istedim.herkese tesekkürler iyi forumlar...
araçlar:98 corolla 1.6 gli special-05 avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
öyle büyük çizik yoksa sonaxın çizik giderici cilası işe yarar muhtemelen..zaten işe yaramazsa da büyük kayıp olmayacak 10-15 lira civarındaydı fiyatı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
türkay bana boya koruma markası önerirmisn kardeşim kendim yapabılecegım ama ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
türkay bana boya koruma markası önerirmisn kardeşim kendim yapabılecegım ama ???
bulma ihtimalin varsa xzilon candır !! yoksa meguiars rahat bulunur türkiyede, yoksa turtle wax markasının ice serisi süperdir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Rötüş boyasının uygulanışı hakkında bir bilgisi olan var mı? Oje gidi küçük fırçası ve kapağının üstünde kumaşı var aynı zamanda yanında da parlatıcı gibi bir şişe daha var. Füme kodunda verdiler ama mavimsi gibi rengi =/ servisten aldım.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
İyi akşamlar ..
Türkay hocam arabanın kaputunda oldukça ufak bir boya (taş çarpması gibi) deformasyonu var maalesef alttan siyahlıkta görünüyor .. ne yapılabilir ayrıca yakın zamanda sonax da boya koruma yaptırmıştım bu uygulamanın boya zarar vermesi mümkün mü ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Bu arada Beylikdüzü Sonax'a gitmeyi düşünenler varsa aman diyim !!! Hiç gerek yok, tavsiye etmiyorum.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality