0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaBenim sorunum asfalt çizgi boyası ile alakalı.Sanırım yeni çizilmiş çizgilerin üzerinden geçiş yapmışım,kapı alt kısmına boya sıçramış bir miktar.beyaz beyaz kum taneleri gibi bir bölüm oldu.birkaç yere sordum ama çıkaracak bir uygulama olmadığını söylediler.Bu konuda sizlerin fikrini almak istedim.durum vahim mi
mazot,benzin gibi malzemelerle denedim ama çıkmıyor.çizgi boyaları arabaya bulaştığında bulgur taneleri gibi pütürlü pütürlü bir iz kalıyor o nedenle değişik bir iz olarak duruyor.bu nedenle pasta cila iş görmez.yaklaşık 6 ay oldu hala zamanla da dökülmedi.oto marketlere sormuştum da birisi zamanla çıkar demişti böyle bir ürün yada bunu çıkaracak bir esnaf bulamadım.yok mu bunun bir çözüm yolu?
Margarin yağı denediniz mi? Bir arkadaşım böcek ilacı ile de çıkarmıştı. Bildiğimiz fıs fıs böcek ilacı.
Margarin yağı veya böcek ilacı denemedim,nerden aklıma gelsin İlginç bir fikir.denemesi kolay,tecrübemi paylaşacağım daha sonra.Bir de margarini katı halde mi sürüyoruz yoksa eritip sıvı hale mi gelecek? teşekkürler