0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Link paylaşımı için teşekkür ederim Tuncay. Kanka, sen ped tutmayı bırak, araba yıkamayı biliyonmu araba yıkamayı
yıllarca yanlışlar yaptım burdum şimdi oto yıkamacıların tek birini bile beğenmiyorum en son bilkent tabanvayda yanlış yıkıyorsunuz diye müdahale etcektim hadi izlemeyim dedim gittim şimdiye kadar doğru yıkayan bir tek sonaxı gördüm hatta
Aynen bro, hele o benzin istasyonlarında "yıhhıyımmı abiyy 2 liraya içdış yaparıhhk" diyenler varya Hadi onlar neyse, sağolsun ALLAH razı olsun ucuza hizmet verip ekmek paralarını çıkarıyorlar. Peki ya mahalle kenarlarında orada burada sürten 3-5 çakalın bi araya gelip """OTO KUAFÖRÜ """ adı altında çakallık yapmalarına ne demeli Birde o vıcık vıcık lastik parlatıcı dedikleri şeyden sürüyorlar ya, aman ALLAH
tunç gözüyle gördü, cila yapılmış yerde 5-6 gün durmuş bir kuş pisliği sadece su tutarak aktı gitti, aynı kuşun tampona akan pisliği (tamponda cila yoktu) suyu bırak sabunlu suyla bile çıkmadı..
Evet yha daha önce denemiş olmalı ki dönüp bana " abi kuş pisliğine bak 4 gündür orda duruyor bırak süngeri" dedi su tabancasının tazniğiyle akıp gitti ,o gün kardeşim sağolsun banada cila çekti aynı durum bende de söz konusu şimdi
Editleyip gönderirsen özelden düzenliyeyim bro
ya gaza geldim çıkıp araba cilalıcam ben yağmur yağma ihtimali olmasına rağmen yarın yağacak olmasına rağmen