0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay, o bez nemli kalınca çürür be kardeşim, öğğ bi koku yapar hemde Sende bi lazlık yoktu dimi, kuruyan bezi bir pet şişeyle ıslatsan olmazmı? sürekli bezi ıslak tutucam diye pet şişeye sıkıştırmak yerine
Rica ederim ahmet abi Alkışın için teşekkürler.O makineyi değil de, matkap ucuna takılan pedi arıyorum şimdi. Ped mi, makina mı kararsızım doğrusu.. Hangisi daha uygun gelirse pasta-cila-zımpara için onu tercih edeceğim.
Heeee la biliyom o bezi, plastikimsi elastikimsi lateks-deri ne olduğu belirsiz bişey ooo. Tamam tamam Galiba laz olan benim
Ahmet abiiii çifte kavrulmuşun ve gold'un valizimdeki yerlerini aldı uçuş saatini bekliyorlar Perşembe 14den Cuma 14e kadar New Yorktayım nasipse abi
Evet Ahmet abi, böyle birşeyler aryorum ama yokmu daha ucuzu
Heyecanla bekliyorum adasim. Yolun acik olsun, hayirli yolculuklar. Koltuk numarasi kesinlesmediyse secimini iyi yap (kontuarda ya da online), bazi koltuklarin onu bos oluyor.Uzun yolda fark ediyor, Ahmet.Zaten sectiysen disregard this advice
acil çıkış kapısı özellikle kanat üzeri şiddetle iste bunu ahmet can ben ankaraya kadar giderken bile o koltukta değilsem dizlerim ağrıyor
+1. Acil çıkış kapıları veya kendi bölümünün en ön sırasındaki koltuklar (yani önünde başka koltuk olmayanlar). Hatta mümkünse motorların bulunduğu yerden daha önde bir seçim yapabilirsin. Ve en rahatı koridor kenarı olur (ben ayağa çok kaltığım için bana göre en güzeli) Ancak bunun için ya havaalanına erken gidip erken "check-in" yaptırmanı ya da daha önceden telefonla yada internet üzerinden istediğin koltuğu belirtmeni tavsiye ederim.Yolun açık olsun Ahmet Can kardeşim Konun biraz dışında bir mesaj ama affola
ben yıllardır 3M kullandım el ile hep memnunum meguars en profesyonel ama fiyatlarıda orta da benim keseme 3M uygun onu kullanıyorum ve çok memnunum
önümüzdeki hafta salı gibi boya koruma yaptıracağım meguiars te resimleri ve uygulama detaylarını gönderebilirim.
bugün praktikere gittim, kampanyalı sonax ürünleri var, gözüm döndü..çok güzel ürünler çok uygun fiyataydı..mesela sonax cila 7 lira..
ben yıllardır 3M kullandım el ile hep memnunum
bir yagmurluk yada bir yıkamalık ömürleri 7 liraya değilde emeğe yazık:),nxt derim başkada bişe demem
Bende onlardan kullanıyorum işte Onur abinin dediği gibi ayda bir cila yapıyorum mübarekÇizik onarımı ve uzun süreli parlaklık için KazımKarabekirden Al beş kiloluk ÇBS pasta cila , boya falan bırakmıyo valla
yaa Mustafa onları el ile uygulayınca zarar veriyormu? Ben öyle biliyorumda.Türkay , Dörtnaldakide 3Mydi değilmi?