Gönderen Konu: Boya Koruma, Pasta-Cila, İç Döşeme, Çizik ve Leke Giderme Hakkında Herşey  (Okunma sayısı 68235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Türkay, o bez nemli kalınca çürür be kardeşim, öğğ bi koku yapar hemde :(

Sende bi lazlık yoktu dimi, kuruyan bezi bir pet şişeyle ıslatsan olmazmı? sürekli bezi ıslak tutucam diye pet şişeye sıkıştırmak yerine :D :P

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Türkay, o bez nemli kalınca çürür be kardeşim, öğğ bi koku yapar hemde :(

Sende bi lazlık yoktu dimi, kuruyan bezi bir pet şişeyle ıslatsan olmazmı? sürekli bezi ıslak tutucam diye pet şişeye sıkıştırmak yerine :D :P
abi bez öyle bildiğin bez değil ya, kumaş falan değil yani, sentetik bir şey, ne olduğunu da anlamadım zaten :P düşündüğünün tam aksine kurutunca çürüyor, yani kuruyunca taş gibi oluyor sonra ıslatıyorsun, bi bakmışsın o bez eski bez değil artık, yumuşaklığı gitmiş, gözenekleri belirginleşmiş vs..yani o yüzden kuruyan bezi ıslatmıyorum :D bez ıslak kalmalı hep :D o yüzden şişeye sıkıştırıyorum :) kokmuyor da..ya ben bu bezin bir benzerini ilk dedemden görmüştüm hem de 98 yılından önce, sarı bir kabı vardı, nemli kalması gerekiyordu, kabın içine nemliyken koyuyordu..ama güderi diye hatırlıyorum o bezi ben..öyle bir şeyler işte :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Heeee la biliyom o bezi, plastikimsi elastikimsi lateks-deri ne olduğu belirsiz bişey ooo. Tamam tamam :) Galiba laz olan benim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Durun la laz benim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Rica ederim ahmet abi :) Alkışın için teşekkürler.

O makineyi değil de, matkap ucuna takılan pedi arıyorum şimdi. Ped mi, makina mı kararsızım doğrusu.. Hangisi daha uygun gelirse pasta-cila-zımpara için onu tercih edeceğim.

Matkap ucuna takilan daha pratik, Umit.Daha hafif olur, bir de matkap ucuna takilan jant temizleyici sistem var.Bir aletle birden fazla is yapilmis olur.Gerci makina da zimpara yapiyor. Ama agir.

http://www.jcwhitney.com/powerball-mini-with-extension-speed-polisher/p2018081.jcwx?TID=8014524FT2&zmam=15972153&zmas=18&zmac=129&zmap=28053G

http://autorepair.about.com/od/tools/fr/powerball_wax.htm

Aradigin boyle bir sey olsa mi, Umit?

Mothers rule! :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ahmet abiiii çifte kavrulmuşun ve gold'un valizimdeki yerlerini aldı uçuş saatini bekliyorlar :)  Perşembe 14den Cuma 14e kadar New Yorktayım nasipse abi ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Evet Ahmet abi, böyle birşeyler aryorum ama yokmu daha ucuzu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Heeee la biliyom o bezi, plastikimsi elastikimsi lateks-deri ne olduğu belirsiz bişey ooo. Tamam tamam :) Galiba laz olan benim :P
evet evet aynen o, ne üdüğü belirsiz süper su çeken bez :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
Ahmet abiiii çifte kavrulmuşun ve gold'un valizimdeki yerlerini aldı uçuş saatini bekliyorlar :)  Perşembe 14den Cuma 14e kadar New Yorktayım nasipse abi ::)

:-[  :alkis:  ;) Heyecanla bekliyorum adasim.

Yolun acik olsun, hayirli yolculuklar. :)

Koltuk numarasi kesinlesmediyse secimini iyi yap (kontuarda ya da online), bazi koltuklarin onu bos oluyor.Uzun yolda fark ediyor, Ahmet.Zaten sectiysen disregard this advice :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
Evet Ahmet abi, böyle birşeyler aryorum ama yokmu daha ucuzu :)

Senin icin bakayim, denk gelirsem haber veririm Umit :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
:-[  :alkis:  ;) Heyecanla bekliyorum adasim.

Koltuk numarasi kesinlesmediyse secimini iyi yap (kontuarda ya da online), bazi koltuklarin onu bos oluyor.Uzun yolda fark ediyor, Ahmet.Zaten sectiysen disregard this advice :P
acil çıkış kapısı :D özellikle kanat üzeri :D şiddetle iste bunu ahmet can :) ben ankaraya kadar giderken bile o koltukta değilsem dizlerim ağrıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
:-[  :alkis:  ;) Heyecanla bekliyorum adasim.
acil çıkış kapısı :D özellikle kanat üzeri :D şiddetle iste bunu ahmet can :) ben ankaraya kadar giderken bile o koltukta değilsem dizlerim ağrıyor

+1.
Acil çıkış kapıları veya kendi bölümünün en ön sırasındaki koltuklar (yani önünde başka koltuk olmayanlar). Hatta mümkünse motorların bulunduğu yerden daha önde bir seçim yapabilirsin. Ve en rahatı koridor kenarı olur (ben ayağa çok kaltığım için bana göre en güzeli) Ancak bunun için ya havaalanına erken gidip erken "check-in" yaptırmanı ya da daha önceden telefonla yada internet üzerinden istediğin koltuğu belirtmeni tavsiye ederim.

Yolun açık olsun Ahmet Can kardeşim :)

Konun biraz dışında bir mesaj ama affola
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
ben yıllardır 3M kullandım el ile hep memnunum :) meguars en profesyonel ama fiyatlarıda orta da :D benim keseme 3M uygun onu kullanıyorum ve çok memnunum :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
+1.
Acil çıkış kapıları veya kendi bölümünün en ön sırasındaki koltuklar (yani önünde başka koltuk olmayanlar). Hatta mümkünse motorların bulunduğu yerden daha önde bir seçim yapabilirsin. Ve en rahatı koridor kenarı olur (ben ayağa çok kaltığım için bana göre en güzeli) Ancak bunun için ya havaalanına erken gidip erken "check-in" yaptırmanı ya da daha önceden telefonla yada internet üzerinden istediğin koltuğu belirtmeni tavsiye ederim.

Yolun açık olsun Ahmet Can kardeşim :)

Konun biraz dışında bir mesaj ama affola

kıtalar arası ucuşlarda uçaklar daha farklı thy ise mutemelen A330 olur benim tavsiyen ortadaki 5 lide bos bir yer bulman tek çözüm yatmak :)

önümüzdeki hafta salı gibi boya koruma yaptıracağım meguiars te resimleri ve uygulama detaylarını gönderebilirim.
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
ben yıllardır 3M kullandım el ile hep memnunum :) meguars en profesyonel ama fiyatlarıda orta da :D benim keseme 3M uygun onu kullanıyorum ve çok memnunum :)

Ürünleri nereden temin ediyorsun? Ben hiç göremedim mağazlarda?

önümüzdeki hafta salı gibi boya koruma yaptıracağım meguiars te resimleri ve uygulama detaylarını gönderebilirim.

Seviniriz. Bekliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bugün praktikere gittim, kampanyalı sonax ürünleri var, gözüm döndü..çok güzel ürünler çok uygun fiyataydı..mesela sonax cila 7 lira..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
bugün praktikere gittim, kampanyalı sonax ürünleri var, gözüm döndü..çok güzel ürünler çok uygun fiyataydı..mesela sonax cila 7 lira..

bir yagmurluk yada bir yıkamalık ömürleri 7 liraya değilde emeğe yazık:),nxt derim başkada bişe demem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Bende onlardan kullanıyorum işte :D
Onur abinin dediği gibi  ayda bir cila yapıyorum mübarek

Çizik onarımı ve uzun süreli parlaklık için KazımKarabekirden Al beş kiloluk ÇBS pasta cila , boya falan bırakmıyo valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
ben yıllardır 3M kullandım el ile hep memnunum :)
yaa Mustafa onları el ile uygulayınca zarar veriyormu? Ben öyle biliyorumda.
Türkay ,  Dörtnaldakide 3Mydi değilmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bir yagmurluk yada bir yıkamalık ömürleri 7 liraya değilde emeğe yazık:),nxt derim başkada bişe demem
ya tabii ki nxt ayrı bir şey, ama sonax da tü kaka değil şimdi.. hızlı cilası bir yıkamalık ömre sahip ama adı "süper güçlü cila" olan şey bir yıkamalık da değildir hani :) ha denedim  mi, hayır, dener miyim, hayır :P

Bende onlardan kullanıyorum işte :D
Onur abinin dediği gibi  ayda bir cila yapıyorum mübarek

Çizik onarımı ve uzun süreli parlaklık için KazımKarabekirden Al beş kiloluk ÇBS pasta cila , boya falan bırakmıyo valla
abi pasta öyle bolca vurulmaz arabaya, dediğin gibi boya falan bırakmaz :D
yaa Mustafa onları el ile uygulayınca zarar veriyormu? Ben öyle biliyorumda.
Türkay ,  Dörtnaldakide 3Mydi değilmi?

evet erdemim, dörtnaldakiler de 3mdi, hatta pastayı 100 liraya yaparım, daha altına düşemem çünkü bunu kullanıyorum diyerek 3m göstermişti ahmet usta