0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dur bende gelim yha yapma valla
Türkay kardeşim şu durumda senin pek övüp aklıma soktuğun turtle wax ice cila'da teflon var mı??? yok mu?? turtle wax'ın araç şampuanını ve lastik parlatıcı köpüğünü kullanıyorum diğerlerinden pahalı ama hakkını veriyor.birde cila cama uygulanır mı? istediğin sorudan başyalabilirsin türkay
hadi be, yazıp hemen çıktım dışarıya yıkadım sadece ama yapmadım cila
ben aşağı iniyom arabamı yıkayım Turkeii yarına temiz mis gibim olsun
Türkay kardeşim bizim topluca sipariş işi ne oldu
yarın yağmurlu olcak gibi ama uyarayım
yağsın istediği kadar verdim gaz yağını olum bu adam harbi rahatsız yha ne bu kadar ürün gidelim oto yıkama açalım bizde
Tamam kardeşim bekliyorum bak cila falan almıyorum ona göre zaten Ahmet Can'a başka siparişimde vardı onuda gönderir artık anladın sen A.C.D
Türkay kardeşim bizim topluca sipariş işi ne oldu daha vermedik ama olcak o iş konu açcaz iş ciddiye binince, kim ne istiyorsa alcaz inşallah..bir de ahmet can gitsin bi türkiyeye kargolamadıkları ürünler ahmet cana gitcek Tamam kardeşim bekliyorum bak cila falan almıyorum ona göre zaten Ahmet Can'a başka siparişimde vardı onuda gönderir artık anladın sen A.C.D
alma alma işler kesinleşince toplu vercez siparişi ben ebay'den adamla görüşüyorum yüklü çekicez. zaten adam sapıttı istediklerim karşısında sonraki zamanda bende bişiyler istiyicem A.C.D.'mden " daha anlayamassın oni"
var ya şu rollanın senden çok memnun olması lazım. hergün kuaförde hergün
Umit, yararli bir paylasim olmus, sagol O dedigin makinadan ben de aldim.Ama 30 kusur dolara.Yuvarlak olandan degil de videodaki olandan.Ciladan baska zimpara falan da yapiyor.