0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu işi adam gibi yapan yerler istanbulda , araştırmaya başlıyorum, elimde birkaç adres ve referans var
güzel bir yer bulursan 3 araba gelelim de indirim yaptırmaya çalış abi
Aynen ciddi ciddi kaplatıyoruz dimi ona göre taş izlerini rötüş yaptırmıycam.Bide ruhsat değişiminde ne gibi prösedürler uygulıycaz, ayrıca benım aracım kredi yüzünden rehinli gözüküyor. bu sorun olurmu ruhsat değişiminde, bilgisi olan varmı
hiç bir fikrim yok ruhsat işleriyle ilgili taş izleri için bekle hele, bende de var baya onları yaptırırız kaplama işi ciddiye binince
Valla Türkay ya beyaza kaplatıcam yada yaz sonunda 2. el beyaz makyajlı kasasından alıcam o derece soğudum bu renkten. taş izleri ayrı bir dert zaten. yıkayınca koyu renk aracta besbelli oluyor taş izleri. Beyaz arabanın gözünü seveyim
Çok olmadı ruhsat işini bir takipçiye veririz, atla deve değil yani, ama daha sonra folyoyu söktürünce yine ruhrat değişecek , bunuda unutmamak lazımTaylan , taş izleri konusunda ters düşünüyorsun, bence tam anlamıyla rotuşunu hatta pastanı cilanı yaptır, ondan sonra kaplat, ilerde söküncede hazır cillop gibi çıkar karşınaama eğer satma niyetin varsa hiç masrafa girme derim, satılacak arabaya masraf edilmez
Haklısın aslında Kemal abi rötüşleri hatta pasta cilayı yaptırıp kaplatmak daha mantıklı.Beyaza kaplatırsam satma gibi bir niyetim olmaz. zaten satarsam büyük ihtimal beyaz rengini alırım.Bide aslında ruhsata çift renk işletsek koyu gri-beyaz gibi folyoyu sökünce ruhsatı gene değiştirmek gibi sıkıntımız olmaz.
arabada koyu gri bir yerler bırakman gerekebilir onun için
çevirmede yada muaynede sorarlarsa sökerim tamponlardan birinin folyosunu olur biter
Bu gün izmirde 2 tane daha mat siyah gördüm, yağmurun altında inanılmaz etkileyici görünüyor, BMW nin başında şemsiyeyle epey bekledim ama gelmedi sahibi, gelseydi yaptırdığı yeri öğrenecektim
banada kaplama değilde. taş izlerini derin çizikleri ve çok ufacık içe göçmeleri usatalıkla halledebilecek bir yer lazım. mümkünse anadolu yakasında. yani o ufacık parça için komple parçayı söküp boyamasın. varmı bildiğiniz böyle yerler ?