0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet en iyisi bu olur zaten o iki kollu direksiyondan kaybediyo
abi bu 124hplik corolla o 114lük corolla kadar gitmiyor ya..benim gözümde 2 kollu bi canavar o
abicim motoru açılmamıştır onun açarsın sen açtığındada deli divane gider
18.000km geçti ercü, artık açıldı açılacağı kadar..gaz tepkileri falan 98e göre çok da"nam-ı diğer Murat 124"lız..alt devirler ölü gibi falan..tabi yine 98e göre karşılaştırıyorum..yaşıtlarıına göre gayet güzel araç
ozaman ona bi flitre şart bende flitrenin alta bakan kısımlarını çok yağlmışım araba bugün nefes alamıyodu sesi falan çok azdı tepkileri orjinal flitreden aynıydı pamukla peçeteyle falan emdirdim biraz yağı ama herhalde bir gece boyunca pamuk bırakıcam grintilere yarın sabahta sökücem bakalım nolucak
ercü filtre alt devirleri çok canlandırmaz ki..yüksek devirler için artı sağlar.
Ya ama Türkay abi ilerde senin rolladan atak olur sonuçta arasında baya bi km farkı var parçalar alışmıştır ama rolla kadar değildir oyüzden ileride bi kaç oynamayla falan daha canlı hale getirirsin hem bunda chip tuninge kadar yolun var
ercü sen belli ki ae101 hiç kullanmadın bahsettiğim 98de nerden baksan 100-200kg falan ağırlık var, e bi de orjinalden 2" büyük jantlar var..2009 tamamen orjinal, üstünde ağırlık hiç bir şey yok, jantların bırak büyüklüğünü, saç jant var..alabildiğine hafif yani teknik özellikler ikisinin de 10.4 saniye 0-100 olarak..belki gerçekten de aynı hızlanıyorlardır ancaaaak üst devirleri daha güçlüdür 2009un, o şekilde aynıdır..yoksa şehir içinde, alt devirleri kullanırken 98 gerçekten canavar...
ben zze121le başladım zze112le gidiyorum Bu 98de üzerindeki ağırlığı çıkartsan lastikler orjinale dönse 9.5 e kadar yolu var gibi duruyo yanlışmıyım Ama ne bilem 2009 candır 5 vitesmi oda 6lıklardanmı yoksa ?
yok abi..fabrika verisinin altına inse inse 0.3 sn falan iner..1sn düşürmek için 0-100ü çok büyük modifiye yapmak lazım.
ama abi 200kg ağırlık ve jantlar büyük etken değilmi ?
etken etken olmasına da, egsoz, filtre, performans buji de bi etken bu yaptıklarım beni 0.5 sn hızlandırmışsa, ağırlık beni 1sn yavaşlatmıştır..toplamda 0.5sn yavaşladım yani..kar lastikleri abartı yavaşlatıyor..bariz yavaşlıyorum..denemiştim 13sn sürüyor 100e çıkmak...
4a-fe her türlü alır ercüment merak etme
Bu sand bar , kil hamuru falan denen malzeme ne menem bir şeydir? Pasta gibi sürekli sürülüp bezle yayılan bir şey mi yoksa cam macunu gibi bir kıvamında olup kaporta üzerinde hamur yoğurur gibi bir işlem yapılan malzem mi?