0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür Ederim..Film ve ses izolasyonu ile ilgili tavsiyeniz Marka, Model varmı dır? Ve yapacak Güvenilir Mekan?
Tüm "Toyota" cılara selamlar, saygılar..2012 Model Avensis 1.6 Elegant Extra sahyibiyim.İstanbul Beykozdayım..Aracımı bırakacak bir otopark veya kapalı alan yoktur..Evin önünde güneşte sıcakta bekliyor garibim..Kuşlarla başım dertte, Aracıma boya koruma, film kaplatmak istiyorum..1- Ne gibi işlemler yaptırmalıyım?2- En önemlisi GÜVENİLİR, SAĞLAM işini DÜZGÜN yapan bir yer?Tavsiyelere ihtiyacım vardır..Teşekkür ederim.
Merhabalar;Uzun Uzun araştırmalar sonucunda; bir kaç tane eş, dost, tanıdık, ustaların tavsiyesi üzerine "Kısıklı Caddesi No: 81 Altunizade/ İstanbul" adresindeki "ZADEX Professional Car Care" ile görüştüm. İnternet adresleri: http://www.zadex.com.tr dir. Pazar günü gittim konuştum.. - Aracıma iç dış komple detaylı yemizlik, - Boya koruma, - Avensisi komple 100 mikronluk şeffaf film ile kaplama, - Ön camlara 1 numaralı film + arka camlara 2 numaralı film kaplanması,için aracı teslim ettim..Şimdi sabırla ve merakla aracımı bekliyorum...
Fiyat Belirtmem doğru olur mu ?Eğer Site yöneticileri okey derse tabi ki de belirtirim..
Ne kadar tanıdık, tavsiye olsa bile Pazarlık Sünnettir dedik..Komple 2.000 TL ye anlaştık..Pahalı mı? Uygun mu? Güzel bir fiyat mıdır? Yaptıran dostların cevapları önemli..
Dün akşam aldım Arabamı..Pırıl pırıl olmuş...Harika olmuş..