0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba bende 2011 corolla sıfır aldım meguars ta 150 tl ye boya koruma yaptırdım daha sonra araştırdığımda yaptırdığım boya korumanın çok pahalı olduğunun farkına vardım ve bundan sonra kendim yapmayı düşünüyorum sence meguars'ın sitesinden bu ürünleri alarak kendim amatörce yapabilirmiyim?
iç aksam pilastik ciziklerine çözüm nedir?
Herkese merhaba.Arkadaşlar ben arabama pasta cila ve boyu koruma işlemlerini yapmak istiyorum .Bu işlemleri Meguiars ürünleri ile yapmaya karar verdim.Ama hangi ürünü alıp hangi sırayla yapacağım konuda bir bilgim yok.Anladığım kadarıyla 3 ürün almam gerekiyor bu işlemler için yanlışım var ise düzeltin lütfen.Önce pasta(ben komple pasta yapmak istemiyorum sadece çizik olan yerlere yapsam olurmu).Sonrasında cila onun sonrasında da ince temizlik için bir ürünü var.Doğru mudur ?Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.(ziebart yada sonax a gidip 250-350 tl vermek istemiyorum)
Bu hafta sonu ufak bir sürtüşme yaşandı, benim arabam ve çok eski kasa beyaz renk bir rover arasında.Sonunda ben zararlı çıktım. Rover'in tamponunda sadece boyası gitti, ancak benim arka kapıda bir çizgi oluştu.Bu beyaz renkli çizgiyi nasıl silerim. Sonrasında, sanıyorum burdaki rötüş yapma teknikleri doğrultusunda işlemler yapacağım.