0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rötüş boyasının uygulanışı hakkında bir bilgisi olan var mı? Oje gidi küçük fırçası ve kapağının üstünde kumaşı var aynı zamanda yanında da parlatıcı gibi bir şişe daha var. Füme kodunda verdiler ama mavimsi gibi rengi =/ servisten aldım.
ya vur gitsin fırçasıyla oje sürer gibi sonra da kuruyunca parlatıcı gibi olanu sürersin, az sürmeyi başarırsan kalır öyle yoksa bir de pasta yapman gerekebilir
bulma ihtimalin varsa xzilon candır !! yoksa meguiars rahat bulunur türkiyede, yoksa turtle wax markasının ice serisi süperdir
Peki rengi mavi gibi onun ya, kuruyunca grileşir mi?
Çizik giderme için kaportaya mazot uygulama tavsiye edildi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem yardımcı olabilirlermi acaba?Allah cc a emanet olun...Teşekkürler....
o ürünlerin süresi 1 yıl olması lazım. her yıl yenilemeniz gerekir o kadar
Sonax'a boya koruma ve cila, su itici ve anti statik toz uzaklaştırıcı için 500 km indirimi ile 350 TL yerine 250 TL vermek akıllıca mı sizce? "Değil" diyorsanız cevap yazmayın, ben anlarım
Turkay ben kendıme rahatsız dıyordum ama bendende rahatsızları varmıs sımdı ogrenmıs oldum. Bır ara yan yana gelıp dıp bucap bır temızlık organızasyonumu yapsak
Türkay abi diğer corolla kıskanmadı inşallah
görse çok kıskanır namussuz ankarada o, aslında onu satıp bu corollayı da mat beyaz kaplatıp buna modifiye ederek yola devam etmek var kafamda ama hayırlısı..