0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadir orada balık kültürü nasıl? -Ne tür balıklar çok çıkar,insanlar daha çok hangi balığı tercih eder.-Türkiye'den giden biri olarak sen neyi tercih ediyorsun-Orası çok uzak ama hamsi geliyor mu oraya?Almanya ve İspanya'da satıldığını ama fiyatının diğer ürünlere göre çok pahalı olduğunu öğrendim.-İskender abimiz sever mi balığı*
Bugün sabah saat 06:00'da vira bismilah dedik. Kocaeli Sekaparktan arkadaşımın kayıgı ile körfeze açıldık.İstedigimiz kadar çok balık çıkmasada bizim için önemli olan kayıkta balık kızartma işini becerecek kadar balık tutabildik.Dönüşte istavrozu çeviren şaftın kırılarak kürek çekmek zorunda kalmamız bile keyfimizi kaçıramadı.Yarım saat kürek çektik baktık enaz 3 - 4 saat kürek çekmemiz lazım tekneniz sahibi arkadaşını aradı oda kendi teknesi ile bizi karaya çekti.İlk çıktıgımızda sabahın ilk ışıklarında körfezde avlanan Yunus balıgı sonrasındada avlanırken havaya sıçrayan lüferleri görmek çok zevkli idi.
Süpermiş, böyle bir şey ayarlamak lazım şimdi.
Ben her zaman varım.Biraz büyük bir teknenin saatlik kirası 20/25 TL (kayıktan az büyük)Onada 10/15 kişi binebilir.10 saat takılsan ki çok abartı bir zaman kişi başı 20/30 TL tekne.Yeme içme ile çok tutsun 50 TLAma geçen zaman 10numara 5 yıldız olur.
Bunun programını bir ara yapalım, eminim katılacak arkadaşlar olacaktır.
Bende varım demeyeceğim.Çünkü gelemiyorum bir türlü
Yorumsuz Hakan abi.
Yerin ben bu tatlıyı heheheh Sahi ne tatlısı bu .Eh malum bilmemek değil bulupta yememek ayıp ))))
Bu arada şu tatlıyı bilen var mı, her yerde bulunmaz kendisi ve çok severim kendilerini.
Kremalı milföy tatlısı mı ne deniyor ama her yerde yok, çok nadir denk geliyorum. Tadı süperdir ama dışarıda yemek komik görüntüler oluşturabilir.
Arkadaş tepesi beyaz bir şey görüyorum ucundan azıcık.Nedir nasıl bir tatlıdır göremiyorum yahu
değerli dostlar geçte olsa mübarek hicri yılbaşımız olan muharrem ayımız mübarek olsun:) muharrem demek aşure demektir:) tüm dostlar herzaman her an soframızıda davetlidir:)
Aşure de iyi yapıldığında güzel olur hani. Aklıma Höşmerim 'i getirdiniz, o da çok güzel olur.
hakan bey gerçekten nefis olmşutu ben bile beğendim:))))) buyrusun tüm dostlar hep birlikte yiyelim))hoşmu erim:))) höşmerim nefis bir tatlıdır:)) offf sabah sabah ağızımın suyu aktı:))
Süper bir tatlı o, bir buluşmada bundan yemek lazım. Aşure de iyi yapıldığında güzel olur hani. Aklıma Höşmerim 'i getirdiniz, o da çok güzel olur.