Unutmuştum burayı gördüm karnım acıktı beyaa
Istanbul'a burnumun dibine kadar gel(bahcesehir) fotograf cek,haber verme sonrada karnim acikti de!!!
Istanbul'a burnumun dibine kadar gel(bahcesehir) fotograf cek,haber verme sonrada karnim acikti de!!!
adamım peşlerinden ayrılmaya vaktim olmadı hiç kimseyi arayamadım...
adamım peşlerinden ayrılmaya vaktim olmadı hiç kimseyi arayamadım...
Ofis-Bahçeşehir arası 3 dakika.Bir daha gelirsen haberim olsun Aydın...
bu mutfakda hiç bayan olmaması enteresan...
hep erkekler çalışsın...
Şu köfte(Kıbrıs'ın şeftali köftesine benziyordu) ve tahinli piyazı hala hatırlıyorum.
bu mutfakda hiç bayan olmaması enteresan...
hep erkekler çalışsın...
Çok doğru bir tespit, erkeklerin en sanatsal olduğu bölüm herhalde.
Şöyle güzel bir yengeç olsa iyi olurdu şimdi.
bizlerin sanatsal ruhu gelişmiş o zaman, yengeç tam bir sanat olmuş

bizim küçüğe öğretmen sormuş; babanız ne iş yapıyor diye,
eve gidince söyleyeyim; bundan sonra sanatcı desin
Şu köfte(Kıbrıs'ın şeftali köftesine benziyordu) ve tahinli piyazı hala hatırlıyorum.
Biri Antalya piyazından bahsetti sanırım

bir daha ki gelişinde yine gideriz yemeğe
Bugün sabah saat 06:00'da vira bismilah dedik. Kocaeli Sekaparktan arkadaşımın kayıgı ile körfeze açıldık.
İstedigimiz kadar çok balık çıkmasada bizim için önemli olan kayıkta balık kızartma işini becerecek kadar balık tutabildik.
Dönüşte istavrozu çeviren şaftın kırılarak kürek çekmek zorunda kalmamız bile keyfimizi kaçıramadı.
Yarım saat kürek çektik baktık enaz 3 - 4 saat kürek çekmemiz lazım tekneniz sahibi arkadaşını aradı oda kendi teknesi ile bizi karaya çekti.
İlk çıktıgımızda sabahın ilk ışıklarında körfezde avlanan Yunus balıgı sonrasındada avlanırken havaya sıçrayan lüferleri görmek çok zevkli idi.
Bugün sabah saat 06:00'da vira bismilah dedik. Kocaeli Sekaparktan arkadaşımın kayıgı ile körfeze açıldık.
İstedigimiz kadar çok balık çıkmasada bizim için önemli olan kayıkta balık kızartma işini becerecek kadar balık tutabildik.
Dönüşte istavrozu çeviren şaftın kırılarak kürek çekmek zorunda kalmamız bile beyfimizi kaçıramadı.
Yarım saat kürek çektik baktık enaz 3 - 4 saat kürek çekmemiz lazım tekneniz sahibi arkadaşını aradı oda kendi teknesi ile bizi karaya çekti.
İlk çıktıgımızda sabahın ilk ışıklarında körfezde avlanan Yunus balıgı sonrasındada avlanırken havaya sıçrayan lüferleri görmek çok zevkli idi.
Vaaay be !

Kıskandım ( iyi anlamda )
Denizlerimiz yakında Deniz olur aman derim motora dikkat !
Sevgiler
Kadir abi
Bankok nehirlerinde tekne turu 50 dolar (turistlere) 
Biz yerli tarifesinden aliyoruz
Super!

ozlemisim tekneyle acilmayi
Kadir orada balık kültürü nasıl?
-Ne tür balıklar çok çıkar,insanlar daha çok hangi balığı tercih eder.
-Türkiye'den giden biri olarak sen neyi tercih ediyorsun
-Orası çok uzak ama hamsi geliyor mu oraya?Almanya ve İspanya'da satıldığını ama fiyatının diğer ürünlere göre çok pahalı olduğunu öğrendim.
-İskender abimiz sever mi balığı*
İstediğimiz kadar çok balık çıkmasa da bizim için önemli olan kayıkta balık kızartma işini becerecek kadar balık tutabildik.
Balıklar denizden tavaya değilde tezgahtan tavaya gibi duruyorlar.Acaba haksızmıyım.Yoksa bu benim kötü niyetimden mi kaynaklı
ahmet abi sizden sonra körfezde balık kalmadı diyolar kurutmuşsunuz
ahmet abi sizden sonra körfezde balık kalmadı diyolar kurutmuşsunuz 
Ahmet
Balıklar körfezde sorti yapan Yunus balıgı tarafından kurutuldu.
Biz anca aç karnımızı doyurabildik.