0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
of of offff yaa:)) olsada yesek şimdi:))
sabah kahvelerinizin yanında ikram olsun benden
Teşekkürler, kremalı kahve olması lazım ama.
ama ben o kremaların akıbetini hala merak ediyorum ve sabırla da bekliyorum. ısrar ve inatlada sormama kararı aldım sizin söyleyceğiniz günü bekliyorum
Az kaldı, güzel bir şeyler hazırlayıp kullanacağım onları. Sıcak bir helva, içinde dondurma ve üstünde bu süt, hmmmm....
ama olmaz ki böyle de anlatılmaz ki şakası bi yana öyle bi iştahlandırdınız ki markete gidip bir kutu sütü alabilirim her an ama sıcak helva ofisde olmaycak şimdi aman dikkat az kaldı diye diye o kutu sütlerin tarihleri de az kalmış olmasın?
kutu sütü olmadan da iyi gitdi bizim irmik helvası
Yeşim hanım, yine bir sabah yine bir bomba. İrmik helvasını da çok severim hani üzerinde dondurması da olsun.
Aynen söylenecek birşey yok, yenecek var.
Hiiiçç bir şey demiyorum...
Kuzine mi?! Off nasıl özendim, afiyet bal olsun. Gerçi baldır zaten o
Neden olmasın Hande hanıma çok lazım, zira mutfak konusunda zorluluklar yaşamıyor değil Siz müsait zamanınızda yazın illa ki yaparım, pek severim bu tarz sütlü tatlıları.
Soldakini gönderebilir misiniz, adresi özelden yazıyorum
benim başım keldeğilki nagehan hanım:)))) yok öyle şahsa özel:) yeşim hanımı burada misafir edeceğiz o da gelirken yanında o resimdekilerden getirecek:)))
hande hanım terlik fırlatma konusnda oldukca iyidir de mutfağı bilemeyiz tabi:)))
aman ,aman, aman efendim kimleri görüyoruz:)))) ya iki gün siteye girmedik sitein hanımlarından ses geldi çok şükür:)))))Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 06:56:24hande hanım terlik fırlatma konusnda oldukca iyidir de mutfağı bilemeyiz tabi:)))Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 06:57:26benim başım keldeğilki nagehan hanım:)))) yok öyle şahsa özel:) yeşim hanımı burada misafir edeceğiz o da gelirken yanında o resimdekilerden getirecek:)))Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 07:03:14dostlar dün akşam yine kendi ellerimle dostlar meclisinin vazgeçilmesi olan maklubeyi yaptım ama resmini çekemedim (( eski resmi yeniden yüklüyorum kusuruma bakmayın:)) ama emin eolun dayanılmaz lezzetli oldu:))http://imageshack.com/a/img20/7617/j198.jpghttp://imageshack.com/a/img818/5790/erye.jpg