0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi makarnamı yiyeyim de yine yeni saçma bir deneyim oldu kaymaklı-tane mısırlı- beyaz peynirli-cevizli makarna
Vah Ahmetim vah.Çekilirmi bu hayat böyle.Fotoğraftaki balığa bakınca iştahım kesildi inan ki
keşke önce verseydin özcan geçen pazar günkü mangallı buluşmada denerdik
Allah'ın sıcak ve güzel günleri çuvalamı girdi Aydın.Bir dahakine denersin.Dert ettiğin şeye bak hele.Zaten iki gündür balık ve tereyağlı İskender krizim tuttu...Direksiyon sallamaktan vakit bulamıyorum....
bildiğim yemeklerin tarifini değil de isimlerini paylaşayım siz değerli akadaşlarla: sade melemen, yumurtalı melemen, sucuklu melemen, sucuklu ve yumrutalı melemen, kıymalı melemen, kıymalı ve yurmurtalı melemen
İdda ediyorum ki annem kadar güzel melemen yapan bir anne daha yoktur.
Abim anneme Hazım senden güzel yapıyor yemekleri diyo. Ben yemeği salçalı severim. Annem pek salça eklemez yemeklere. Geçen komşular size sabah kahvaltısına gelelim dedi. Tabi Hazım yapacak yemekleri diyolar. Yemeklerde baharat çok hoşuma gider. Hatta geçenlerde gittim marketten un alıp yoğurup mayasız çörek yaptım ama şekil veremedim(şekilci olmamak lazım önemli olan lezzeti.)