Lokur=Lokma Pişi=e zatan ben bunu biliyordum.Ama adını bilmiyordum.Annem her daim yapar ama adı konusunda hiç bir bilgim yoktu.Aydın bu arada tarif yenge=anne den mi yoksa netten mi alınma.Tarifin sana ait olmadığı çok belli
Valla annem lokma tatlısını güzel yapar. Gerçi bizde ismi ve şekli biraz farklıdır. İsmi: fısırık derler. Şekil: belli bir şekil yok yağın içindeki aldığı şekil.
Lokur=Lokma Pişi=e zatan ben bunu biliyordum.Ama adını bilmiyordum.Annem her daim yapar ama adı konusunda hiç bir bilgim yoktu.Aydın bu arada tarif yenge=anne den mi yoksa netten mi alınma.Tarifin sana ait olmadığı çok belli 
valla seni sordu diye fotosunu ararken tarifinide buldum netten
valla seni sordu diye fotosunu ararken tarifinide buldum netten 
Zaten senden bir tarif olmasına ihtimal bile vermedim.Br açık sözlülük daha.E sanada + 1 gelsin
sağol kendi bildiklerimi zaten paylaşıyorum (sen ballı yumurtayı denedin mi? tarifini ilk sayfalarda vermiştim:)
sağol kendi bildiklerimi zaten paylaşıyorum (sen ballı yumurtayı denedin mi? tarifini ilk sayfalarda vermiştim:)
Bu ayın sonunda Bingöl'den bal gelince hemen deneyeceğim Aydın.SÖZ veriyorum.Sonucuda burdan yazarım...
Bu ayın sonunda Bingöl'den bal gelince hemen deneyeceğim Aydın.SÖZ veriyorum.Sonucuda burdan yazarım...
ok bekliyorum

Ballı yumurta mı?
Manyakmısınız kardeşim?
)))))))))))))))
abi dene bir güzel oluyor sabahları
karbonhidrat ve kalori.... pişi lokma tatlısı... ağzıma sürmem...
karbonhidrat ve kalori.... pişi lokma tatlısı... ağzıma sürmem... 
Rahatsızlıkmı yoksa kilo derdimi Hande hanım...?
Rahatsızlıkmı yoksa kilo derdimi Hande hanım...?
sağlıklı besleniyorum ben sağlığıma önem veriyorum... insülinimi boşa kullanmak istemiyorum.... (sigarayı karıştırmayacaksın)
ya bu doktorlar dizisini geçmiş kurtlar vadisine dönmüş yokmu tarif
ya bu doktorlar dizisini geçmiş kurtlar vadisine dönmüş yokmu tarif
Aydın,bayan dedik apla dedik ama aklı fikri "bizimkiler sizinkileri döver" felsefesinde..Neyse bir tarif vereyim.Ama foto yok..

MALZEMELER :
2 Paket Pötibör büskivi
1 Paket damak zevkinize uygun Puding
4 su bardağı süt
Üzeri için hindistan cevizi,fındık,fıstık (kafanıza göre takılın
YAPILIŞI :
4 bardak sütü tencereye doldururuz.Üzerine puding tozunu döküp,orta ateşte aheste aheste karıştırırız.Bu karışım kaynamaya başlayınca karıştırmayı bırakıp 2 dakika kendi haline bırakırız
Cam tepsiye dizdiğimiz büskivilerin üzerine yaptığımız bu pudingi dökeriz.Üstüne de canınız ne istiyorsa (hindistan cevizi,fındık,fıstık ,ceviz) onu dökün.Oda sıcaklığında soğuyunca buzdolabında da 1 saat soğuttuktan sonra çatalları alıp servis yapmayıp direkt saldırıyorsunuz.
Afiyet olsun efem
Ohhh Özcan gecenin bu saatinde valla canım çekti

insan kendi kendine servis mi yapar tabi tepsiden saldıracak

hem bulaşık az olur