0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 yıldır ekmeğin tadını unutmuşum ben....buzdolabıma fare düşse kafası yarılır...bir bayan olarak utancımdan yerin dibine girdim o ayrı.... yıllardır kilo almamak için verdiğim tüm uğraşlar bu başlık ve resimler sayesinde yalan olacak iyi mi???kınıyorum herkesi....(zeytinyağlı kereviz tarifi vericem mevsimi gelsin resimli uygulamalı )
hale bak ya forum erkekleri neler yapıyor.....
Herseyde oldugu gibi yemek yapmada da isin sirri kendimizi yaptigimiz ise tam verebilmek, kalbimizi vererek, isteyerek, zevk alarak yapmak.
Ooooooo dediğinize bakın hele..Bende daha neler var neler.1 Temmuzdaki doğum günüm için yaş olmasada pastamı kendim hazırlayacağım...10 Parmak 10 marifet durumu yani....
1 temmuz gelsede doya doya mum üflesek biraz...
Şundan emin olabilirsiniz ki mum sayısı epey fazla olacak.Çünkü 1 Temmuzda ben 32,kardeşimde 30 yaşına basacak. (gerçek doğumumuz:ben 02.11 kardeşimde 28.01 tarihli)
Muhammet bey sizin yerinize sevdiğim personelimizden,Türkay türevi sevgili kardeşimiz Özbay mumları büyük bir zevkle üfler düşüncesindeyim.Niye mi ?Çünkü mumdan sonra işin içinde pasta olması yeterlidir onun için
ben yemek falan yapmam kardeşim kılıbık mıyım ben??? (allaaahh konuyu feci çevirdim)
Arkadaşlar bugün kandil ve Hepinizin Kandili Mübarek olsunŞu an Mutfakta pişi ve Lokur yapıyorlar dayanamayacağım gidiyorum yemeğe merak etmeyin sizin yerinizede götürürüm
anladığım kadarıyla türkay kardeşimiz baya bi iştahlı abi sen onu bırakda pasta yetiştirebilecekmisin?... sanırım senin CRAFTER ın istetmesi kadar bişey yapman gerekecek
handan hanım
Şu an Mutfakta pişi ve Lokur yapıyorlar dayanamayacağım gidiyorum yemeğe merak etmeyin sizin yerinizede götürürüm
Aydın kardeşim afbuyur PİŞİ ve LOKUR nedir ki ....? ? ? ?