0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eslafirullah seydi abi, öldüm öldüm dirildim, baktım olmuyor biri fursun istedim...eline emeğine sağlık çok leziz gözüküyor...
Balık yemek istiyorum sadece Sızlanacağıma gidip balık mı alsam ne bilemedim şimdi
özcanım av sezonu kapalı olduğu için taze bulabileceğin deniz balığı çupra var:))) nefis olur ) birde yanında helvayı fırında eritip yersen:)))
dün eşimle misafirler için köfteleri hazırlarken foto çektim ama sofra hazırken fotoğraf çekmeyi unuttum
Abi bugün ki iftar menüm- Annem usulü salçalı mercimek çorbası (hatun süzme ve havuçlu mavuçlu falan yapıyor)- Sebzeli (kırmızı biber,yeşil biber,patlıcan ve domates) ve salçalı bulgur pilavı.Servis yaparken tereyağı dökeceğim- Bol havuçlu salata- Veeeeee sardalya (dün yoktu Carrefour'da bugün gelmiş) Sardalya istedim çünkü tava'da cuprayı adam akıllı pişirmek dert.Fotoğraflar iftardan sonra eklerim.Ama tarif falan yok.Sadece sofra görüntüsü olacak Güzel görünüyor
afiyet bal şeker şerbet olsun yusuf bey:)) güzel ezo gelin den sonra piyazla ne gitmiştir bu köfteler:))) mübarek makbul olsun:)
yusuf bey:)) kayseri sofrasınıda iyi biliriz çok şükür:)) siz ellerinizle hazırladıklarınızın tarifini versenize:)))
+111 Kendi yaptigimiz yemeklerin tarif ve resimlerini paylassak daha iyi olur.
Antalya'da yediğim piyaz, gerçekten güzeldi. Köfte ve tahinli kabak tatlısı da süperdi.Gerçi bu fotoğrafları koymak ne kadar doğru o da tartışılır. İnsanın canı çekiyor.
ben de temsili foto ekledim eleştirildi, size ne derler bilemem
yapmayın Kadir bey foto çekmeyi unuttuğumu ama fotoların hemen hemen aynı olduğunu ve yarın akşam fotoları çekip ekleyeceğimi söyledim zaten. göz aşinalığı olsun diye temsili fotolar eklediğimi de belirttim.
hakan bey nefis görünüyor:)) şöyle bol sirkeli piyaz:) sirke sevmeyene limonlu piyaz:))) yanlız dikkatimi çeken bişey oldu siz gün geçtikce gençleşiyorsunuz farkındamısınz:))?? ciddiyim:)
Güzel bir sirke iyidir, limon da. Bu piyazları Toyotaclubtr buluşmasında yedik. Daha sonra yeğenlere de bu lezzeti tattırdım, ortak fikir; gerçekten güzel yapmışlar. Yediğimiz köfteyi de eskiden Kıbrıs 'da yerdik(Şeftali köftesi).Dün biraz daha gençleştim.