0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
videosu varsa ekleseniz de izlesek o tatlılığı
hahahahah Ufaklığım adı Makbule mi abi Maşallah yemeğin hakkını vermiş
Valla bizimki ayni oyle zorla yemek yediriyoruz ama bazen boyle disarida show yapiyor.
ahmetim ufaklığın adı zeynep:)))
bu akşam kısmetse saç kavurma yapıyorum yarın inişallah eklerim resimleri:)) arzu eden tüm dostlara kapılar ardına kadar açık:) beklerim):
"Afiyet olsun tosunuma" diye aklımdan geçirdim ama tosuncuk yanı da hiç yok Çocuk geleceğin fit yakışıklılarından.Böyle devam etsinBu aralar açtığım konuya hiç sahip çıkmıyorum.Yemek tarifi falan hiç yazmıyorum.Silkinmem lazım
konun ilk mesajını okursan tarifleri paylaşmak için yapılmıştı bunlar benim yapabildiklerim sizlerin neyi var görelim
çok acı oldu bu seydi abi
saç kavurmayı gördükden sonra yardımsever biri silahını çekip peni fursun diyorum )))
Seydi abi başıma gelecekleri bilsem bu sayfayı hayatta açar mıydım.Dün konuya göz gezdirirken hatuna yakalandım.Kendisi forumun üyesi olduğu dönemler de hiç görmemiş bu konuyu.Dün itibariyle bütün yemekler bana kaldı Bu arada sac kavurmada enfes görünüyor.Tarif demişsin ama ortada tava fotoğrafı dışında her hangi bir şey yok.Biraz anlat abi ne koydun,nasıl yaptın,ne kadar yaptın gibi
konu çok güzel uzun zamandır canlı olmaması çok kötü olmuş. ramazan ile birlikte canlandı devamı da gelir umarım.takipteyim
sen katkıda bulun bak konu nasıl canlı kalıyor:)))
hayırdır muhammet bey beğenmedinizmi yoksa:(((
böyle bir konunun varlığından haberim yoktu, olaydı neler neler