0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle. hem herkesin metebolizması aynı değil. doktorlar kişinin metebolizmasına göre diyet hazıtlıyor. kesinlikle doktor kontrolunde diyet yapın.
seçkin. metabolizman yavaşlamış olabilir . spor yap günde en az 30 dk yürüyüş yap ama tempolu . sonra yavaş yavaş yağlarda erime meydana gelicek. 20 kilo yağ vardı eridi gitti hepsi bende. ama diyetisyene gidin kesinlikle zayıflıosunuz diyetisyene giderken hiç umudum yoktu ama dediklerini yaptıkça baktım kilo veriyorum. verdikçe hırslandım verdikçe hısrlandım sonra aynaya bir baktım filinta gibi olmuşum . kilolu olunca kızlarda bakmıyordu şişmanların genel sorunu bu ama zayıflayınca ohoooo dışarı bir çıkıyorum bütün gözler üzerimde çok abartmış olmayım ama çoğu kız bakıo yani. :D
ufaklık çoook tatlı ve şirin görünüyor nazar değmesin maaşallah.
amin:)) allah razı olsun sen birde o yemeği yerken görecektin:))
geçen sene bahsetitğim muhabbet ortamlarını nvazgeçilmez yemeğini yapmıştım:) yüklemedim ama şimdi sizlerle paylaşabliyorum umarım beğenirsiniz:)) benim küçük cadım bodozlama dalmıştı yemeğe:))
Seydi abi cocugu yeni farkettim. Gozum yemekten baska bisi gormemis Benim ufakliginda bir videosu var paylasayim sizlerle https://www.facebook.com/photo.php?v=10150795299961470&l=9081905641209433883
maklube yemeyeli 1 yıl oldu nerdeyse be abi en son bilader yapmıştı nerden girdim gördüm oruç oruç allah bağışlasın çocuğun maşallahı var ağzının tadını biliyor böle dolu dolu yemek yiyen çocuklara hep hayran olmuşumdur benim kızı ben böyle yemek yerken hiç görmedim :)yesemde olur yemesemde olur havasında:) açlıkdan ölünmüyor havasında yaşıyor
Valla bizimki ayni oyle zorla yemek yediriyoruz ama bazen boyle disarida show yapiyor.
tribüne oynuyor demekki abi
Kadir anne baba olarak çocuğa adam gibi yemek yedirmeyin.Çocukta görünce ne yapsın garibim
Bangkokta kebab bulmus dalar tabi.