0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah affetsin de pek lezzetsiz bir şey o, gerçi ben o yemyeşil fıstıklı baklavamsı şeyleri de sevmem..
Hemen bir Sivas buluşması düzenlene!
OOOooo çok şey istiyorsun ama...
Sağol Özcan ama balık dediğin rakısız gitmez
Seckincim naptin sen yahu? Krema falan iyi seyler degil..
Bir dahakine cay kasiginin yarisi kadar kori de koy bari
Yarım kg bulgur 1.40 tl1 kg yogut 3,25 tlBir tencereye 4 su bardağı su koyup kaynmasını bekleyiniz.Kaynayan suya 2 bardak bulgur ilave ediniz ve altını biraz kısınız.20 dakika sonra şayet dibi tutmadı ise ateşten alınız.Dibi tuttu ise yukarıdaki işlemleri baştan alınız )))))))))))).On dakika soğumaya bırakılan bulguru biraz daga geniş bir tepsiye alınız.Tepsiye yayılan bulgurun sıcaklığı düştükten sonra tam yağlu yogurdu üzerine dökünüz.Yogurt bulgurun üstünü kaplayacak yeterlilikte olmalı.Beş dakika bekledikten sonra bulgur ve yogutu karıştırıp yiyeceğiniz kadarı tabağa alıp başlayabilirsiniz.Afiyet olsun.Diyet yemeği olduğu için ayrıca yağ kullanmadık.Bunun yerine tam yağlı yogurt kullandık.Tuz elmedik ama isteye göre bir miktar tuz eklenebilir.
Evlerden ırak.. Bu ne Mali abi =/ Yağsız soğansız yeşil bibersiz bulrgur mu olurmuş?
Tursu dedin mi akan sular durur ama..