0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarım kg bulgur 1.40 tl1 kg yogut 3,25 tlBir tencereye 4 su bardağı su koyup kaynmasını bekleyiniz.Kaynayan suya 2 bardak bulgur ilave ediniz ve altını biraz kısınız.20 dakika sonra şayet dibi tutmadı ise ateşten alınız.Dibi tuttu ise yukarıdaki işlemleri baştan alınız )))))))))))).On dakika soğumaya bırakılan bulguru biraz daga geniş bir tepsiye alınız.Tepsiye yayılan bulgurun sıcaklığı düştükten sonra tam yağlu yogurdu üzerine dökünüz.Yogurt bulgurun üstünü kaplayacak yeterlilikte olmalı.Beş dakika bekledikten sonra bulgur ve yogutu karıştırıp yiyeceğiniz kadarı tabağa alıp başlayabilirsiniz.Afiyet olsun.Diyet yemeği olduğu için ayrıca yağ kullanmadık.Bunun yerine tam yağlı yogurt kullandık.Tuz elmedik ama isteye göre bir miktar tuz eklenebilir.
Allah yemek zorunda bırakmaz inşallah
Valla Taylo aşağı baktığında şayet ayak ucunu görüyorsan mesele yok ama göremiyorsan yemek zorunda kalabilirsin ))))) Iyyyy bugünde ıspanak yedim.
diyet işi çok kolay ya . ben 110 kiloydum şuan 77 kiloyum ve boyum 1.85 boyuma göre tam ideal boyumdayım. benim uyguladığım diyet listesini verebilirim isteyen olursaa. kesinlikle her hafta 1 veya 2 kilo verme garantili kilolu ve zayıf halimin fotolarınıda paylaşıcam şuan laptopdayım masaüstüne geçeym orada fotolar
listeyi hemen yayinla bence bircogumuzun kilo fazlasi var
ben doktor denetiminde bu diyeti uygulayarak tam 32 kilo verdim . inanın zayıf olmak çok güzel bir duygu. herkes istediği kiloya ulaşır umarım
Cantekin bey doktor kontrolünde diyet yapmış.. kontrolsüz birşey yapmamız dileğiyle
taylan
Mali abi senin değilde taylanın var o kadar kilo kaybına ( beni mahvedicek )
Ya dün sadece tavuk yedim ,ekmeksiz,tuzsuz,kolasız.Allahım kendime işkence resmen )))))) spora başlıyorum gerçi
ne mahvedicem yahu benim fazla yok bir defa ben ideal kilomdayım. Şimdi sen düşün
Benim öyle abartacak bir kilom yok ama yinede 10-15 kio versem çok daha rahat olacağım.Yalnız bu diyette durmadan yiyoruz ))))))