0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz garip olacak ama sahurda ne yapsam ne yapsam diye düşünürken kendim pizza yapıyım dedim. fırından gittim gece 2 de 2 tane hamur aldım. tepsiye iyice yaydım. üzerine biraz salçalı su sürdüm. kaşar kalmamış. kaşar yerine köyden gelen lor peynirini( nam-ı diğer çökeleği) koydum üzerine sosis, zeytin, mısır, çarliston biber ve bol domates koydum. az birşey de kekik atacağıma nane atmışım ama değişik bir tat oldu sonra 220 derce önceden ısıtılmış fırına sürdüm.
Bugün senin günün Seçkin her yol paris sana
geç dalganı geç
Ne dalgası adamım ya gerçekler bunlar gün senin hayat boş neyse naparsan yap coş işte
ulan ercü
dostlar geçen gün bir doğaçalam yemek yaptım kendime:))) tavuğu iyice sosladım ve fırına ızgaraya yerleştiridm altına tepsini içnie patases patlıcan vb. sebzeleri yerleitridim:) baharat yağ fala nderken veridm fırına tavuk piştikce akan yağları alttaki tepsinin içine aktı ve sebzeleri pişirdi 30-35dk sonra fırından çıkartım malzemeleri sarımsaklı yoğurt ve yanında içecek olarak DEMİRHİNDİ BAĞ ŞERBETİ vardı:)) üffyaaaa şimdi bile azım sulandı:)))bu arada gençler:9 unutmayınki dünyanın en mutlu erkekleri kılıbıklardır:))) size örnek olsun:)) bizim evde son sözü daima ben söylerim:))) PEKİ KARICIM kim nederse desin adamın karısı canın yarısı derler:)canım ogün ne istiyorsa geçerim mutfağa kimselere elletmem pişirirm yemekleri:) unutmayınki dünyanın en meşhur aşçıları erkeklerdir:)
Afiyet olsun Fırında incik olayı güzel oluyor tavukta (:
AKşam vakti ziyafet parçası. Ev yapımı
musa kardeşim emeğineyüreğine sağlık:))))) offff yaaaaa azımın suyu aktı vallahi billahi:))) akşama eve balık alıp giyedim dedim balıkçıyı aradım hamsiye 7 tl diyor..ya kardeşim türkiyedeyiz yaaaa 50krş luk hamsi 7 tl yuh derler adama gerçi 2 gün önce 15tl idi... yok hava muhalefeti yok bilmem ne asıl trolcüler içine etti denizin onu hiç söylemiyorlar neyse musa kardşeim ben bu yemeği bu akşam yaparım )))) şalgamı da açarım yanında:)) biraz da roka ve soğan:))) tüm dostlar davetlidir:)))
dün eve giderken 2kg hamsi aldım ve yaptım:))))) ellerime sağlık:))) kayınvalidemde gelmişti hep bilrikte yedik:)
Erkeklerin yemek yapması garibime gidiyor