0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vaıo mezesi yenimi Türkay? Balık nasıl oldu bilmiyorum ama fotoğraf şahane duruyor
Yemin ediyorum karnım açtı 1 haftadır şınav mekik lastik falan takılıyorum bu saatlerde karnım felaket aç oluyo denk geldim ve aşırı derecede canım istedi anlatamam abaicim bundan mutla istiyorum...
Ben balik hastasiyim, daha yeni gordum resimleri. Yarin ilk is gidip balik alacagim. Balik da resim de nefis olmus Turkay. Afiyet olsun.
Mersin lütfen niğde faslı kapandı abicim artık. her zaman beklerim, ama burada mikrodalgayla uğraşmayız, güzelinden bir balık şöyle denize nazır
Ben balik hastasiyim,
biz seni ankaraya bekliyoruz ercü.. mangalda yaparız balık
hey tct ekibi balık ve bir dünya meze hazırladım bu konu geldi aklıma bi paylaşayım dedim ankaradan misafirim olmak isteyenler varsa 35lik "içecek" karşılığı buyursun gelsin
lan laaaannnnn......
hay nerden baktım bu başlığa....
Aranızda ahtapot ve karides yapmayı bilen varsa eve kadrolu abim/ablam olarak kalmasını sağlıcam kafayı yiyorum şu ikisi için offf
abla dün telefonda uyarmıştım ikisini de biliyorum hatta kalamar da biliyorum hatta kalamarın yanına tarator bile hazırlıyorum
arkadaş nasıl kalbim temiz benim yaaa......akşam evde "ne yiyeyim?" diye düşünürken kapı çalındı üst kat komşumun tatlı kızı bir tabak balıkla geldi... sevinçten kızı da içeri alıp yiyecektim....
vaaay be.. başka bir şey istesen olcakmış hande ablam yaa
Ablacım benim içinde istesen böyle kocaaaaaamaaaannnn tabak dolusu karides gelseeeeeee sabaha kadar yesemm off aman tanrıımmmm
bu çok iddialı ercü... ama buzlukta karides var pişirip yollayayım istersen....
dün benim de canım çok çekti, balığın yanına meze diye alayım diyordum.. ama yapması zor geldi şimdi.. jumbo alıp magalda yapmayı severim çünkü
Vallahi kavga edicez haaaaa böyle bu mesafeden uçucam orayaaa
Ağır ol bakayım hele.Sen kime uçuyorsun öyle.Sahipsizmi sandın sen öyle küçücük çocuğu.Evelallah yanında biz varız