0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu terliklerin tekrar ortaya çıkmayacağı anlamına gelmiyor yalnız. Şuan cephanesini yeniliyor. Dönüşü muhteşem olacak
diyetim bitsin bi somon da ben çekcem afiyet olsun
diyette somon gitmez mi ya ızgara yapardık senin için kızartma yerine
10 numara olur halden anlıyorsun türkay abi
Mikrodalgada yemek pişermiymiş Sen git tavuklarını yalnız bırakma
hemde öyle bir pişer ki )) benim malum menuden sıkılınca harikalar bile yaratıyorsun abi
Alla allaa....Niğde'ye gelelimde görelim nasıl oluyormuş bu harikalar
Gayet "arama" kısmına yemek yazdım çıktım Tarifi de vereyim yahu lafı bile olmaz.malzemeler: yarım kilo kuşbaşı tavuk, 2 patlıcan, 2 kabak, 1 patates, 250-300 gram fasülye, 2 çarliston biber, 2 kapya biber, 2 domates, 1 orta boy soğan.Önce bütün yemeklerde olduğu gibi tenceremizin altını kaplayacak kadar yağ döküp soğanları öldürüyoruz, tavukları da atıp birlikte kavuruyoruz, tercihen bu aşamada bir kaşık salça da koyabilirsiniz.Patatesi de ilave edip çeviriyoruz biraz. Tavuklar beyaz olup kübik şekillerine gelince bir bardak kadar su koyuyoruz. Sonra ayıklayıp böldüğümüz fasülyelerle yemeği biraz pişmeye bırakıyoruz. Su fokurdadıktan birkaç dakika sonra kabakları patlıcanları biberleri ve domatesi koyup tuz da ekleyip kapatıyoruz kapağı bu kadar.