0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağır ol bakayım hele.Sen kime uçuyorsun öyle.Sahipsizmi sandın sen öyle küçücük çocuğu.Evelallah yanında biz varız
abi yanıma demek istedi, üstüme değil
Öylemi demek istedi hayır sana uçacağını sandım bir an.Delirdim,öfkeme yenildim ansızın.Parmak kadar çocuksun malum Kusura bakma be Ercü
Karides yaz 3515 e gönder karides pişip kapına gelsin be Ercüment. Ya arkadaşla bu sene hiç balık yiyemedim. Canım acaip çekiyo . Evdekiler ille de hamsi olacak diyo. Alıyım diyorum kim yapacak şimdi diyo aney de . İpe un seriyo anladım artık.Ha bu arada Kıbrısa gittiğimde Lagos yedim ununu baharatlı yapmış aşçı sordum anlattı. AMa şu ana kadar ilk defa bu kadar lezzetli balık yedim abartısız 2-3 tabak yedim. İşyerine mikrodalga fırın aldım arkadaşlar yapabileceğim hamur işleri hakkında özellikle Hande Ablacım senden ve Nagihandan tarif bekliyorum.
Karides yaz 3515 e gönder karides pişip kapına gelsin be Ercüment.
aman abi savunmasız biriyim ben ercü uçar diye ben de korktum bir an
Türkay bu ne işe yarar o zaman yav. .............................................. Noktaları sen doldur ne koyaran artık o noktalara. Yani şimdi şu pizzalar var ya donmuş olanlar. Onlardan hazırlayabilir miyim.
Turkay'dan mikrodalga tarifleri. Kumpir yaptim ama posete koymadan. Bir de posetli deneyeyim.
Makarna denedin mi Turkay? Plastik bir kapla o da oluyor. Yine plastik bir kapla yumurta/omlet.Patlamis misir da iyi oluyor, kagit posetlerin icinde. 3-4 dk.da hazir.
makarna pişirmek ?? valla hiç denemedim ahmet abi.. mantıklı da gelmedi ama denicem mutlaka plastik kap önermiyorlar hiç abi ya.. omlet olayını denedim başarılı da oluyor patlamış mısır en zevklisi makarna nasıl yapıyorsun abi?
doğaçlama pizza. kendi spesyalim birgün pizza yapmak istedim ama hamurunu yapamadım. aklıma fırından hamur almak geldi. gittim hamur aldım tepsiye yaydım. üzerine de kaşar, sucuk, sosis, mantar, zeytin... v.b malzemeler koydum. denemenizi öneririm beğendim ben
http://www.amazon.com/Pasta-Boat-Microwave-Cooker/dp/B003XS32OWBoyle bir plastik kapta yapiyoruz Turkay. Birkac kere kullandik, kolaylik degil aslinda. Kabin yikanip temizlenmesine harcanan zamanda normal tencerede pisirilebilir.Metal kabin kullanilmamasi gerektigini biliyordum da plastiigi bilmiyordum. Sagliga zarari icin olsa gerek.Mikrodalgada Hazim'in dusunudugunu ben de dusunmustum. Denemistim de.
Ebemin fırınını kullanacaz desene Türkay. Bu arada senin tarifleri deneyeceğim. Patates gerçekten güzel oluyor ben dilim dilim kesip tabağa koyuyorum 5 dk sonra alıp afiyetle yiyorum. Izgarası da var ama dandik geldi bana. Yufka alıp bişeyler deneyeceğim bakalım içine patates peynir koyarım hem denemiş olurum.
mikrodalgada yapmadın değil mi? ekmek hamurunu denemedim ama onu da pişireceğini sanmıyorum haa anam babam turbo fırın kullandıysan çok kral oluyor ben de sürekli yaparım o ayrı
mikrodalga değil bildiğin normal fırın
Bugün bir mail gelmiş aynen aşağıdaki gibi edit : Daha çok bayanlar için "koca nasıl pişirilir" gibi bir anlatım var sanki