0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen bir video izledim ford fiesta ecoboost 1.0 3 silindirli motor a yazılım yapılmış 160 bg elde edilmiş ve 170 bg leri kaldırıyormuş motor.Günümüzde turbo benzinli motorlara bayağı rağbet var.
ST versiyonunu 180 hp ye modifiye eden biri vardı mazdaclubtr forumunda. Fakat bu kadar küçük motor ne kadar dayanır o da var.Şahsi görüşüm turbo olduktan sonra her araç bizlere çok iyi gelecektir. Malum atmosferik motorlardan sonra... Bu nedenle hothatch lere çok da gerek görmüyorum. Civic 1.5 turboya gelirsek. Yol tutuş harika, tasarım göz alışınca harika, iç mekan tasarımı harika, motor güç tork da harika, fakat gel gelelim 1 yanda C sütunundaki yapısal sıkıntı, diğer yanda da ncapten 4 yıldız alması sıkıntı. Kaportasının inceliği, kazalardaki çok fazla hasarı düşündürücü.
diğer yanda da ncapten 4 yıldız alması sıkıntı. Kaportasının inceliği, kazalardaki çok fazla hasarı düşündürücü.
Ncap 4 yıldız almasının sebebi, kaportasının inceliği yada kalınlığı değil, o sebeple "kazalarda çok fazla hasar aldığı" fikri sizin kişisel düşünceniz oluyor.Kaldıki euro ncap geçmişi pek parlak olmayan, avrupa markaları adına taraf tutan bir oluşum.
Civic de ön tarafı iyi yapıp arka tarafı unutmuşlar heralde. Arkadan aldığı birkaç kazayı görmüştüm, C sütunundaki sıkıntı arka barlarda da yoktur inşallah. Hatta ve hatta inşallah bunları yaptıkları çelikleri Kobe'den almamışlardır inşallah.
Ncap'ten 4 yıldız almasını zaten kaportasının kalınlığına bağlamayacak yeterlilikteyim zaten Tekin abi. Bağlarsam okuduğum 4+2+3. sene ile birlikte boşa gitmiş olur.Geçmişi pek parlak olmasa da Toyota, Mazda 5 yıldız alabiliyor. Civic de ön tarafı iyi yapıp arka tarafı unutmuşlar heralde. Arkadan aldığı birkaç kazayı görmüştüm, C sütunundaki sıkıntı arka barlarda da yoktur inşallah. Hatta ve hatta inşallah bunları yaptıkları çelikleri Kobe'den almamışlardır inşallah.http://www.iihs.org/frontend/iihs/ratings/images/api-rating-image.ashx?id=3799&width=800
O fotoğraf Cıvıc mi?Şakadır ya.Honda dünyanın en iyi aracıdır.Nasıl olur.
O fotoğrafta aracın kötü olduğunu değil önden aldığı small overlapde dahi yaşam alanının korunduğunun iyi olduğunu belirtmek istemiştim. Benzeri araçlarda small overlap testlerde sürücünün sol ayağının hizası öyle sağlam kalmıyor.
Honda'nın avukatları İnternetten videoları kaldırtmaya başlamış.En fazla izlenen videolardan biri olan Aziz Kancar (youtubermiş kendisi) videosu ve facebook yorumları uçmaya başlamış diye yazıyor forumlarda..İş giderek ilginç bir hal almaya başlıyor eğer bunun aslı varsa.
https://youtu.be/xom0NEgKWh4
Toyota forumunda en etkin konu oldu... 😁
Firma o esnek göçen alana içerden destekle kolayca çözüm bulabilir.Mühendisleri araca zarar vermeden çözebilir.
E bizim araçlar sorunsuz olunca