0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapma abi. Yağ eksilten dizellere ne oldu? Sorunsuz marka mı var? En sorunsuzu bile en kötü direksiyon topuz soyulması var.
Demekki, kral diye lanse edilen markalar da hatalı ürün çıkartabiliyormuş.
Haklısınız Tekin Bey krallarda hatalı ürün çıkarabiliyor ama en azından krallığı gereği araçlarını geri çağırıp hatalarını düzeltiyorlar. Hemde kullanıcının farkında olmadığını bir hatadan dolayı geri çağırmışlar daha ne olsun.
Bağımsız bir dergi tarafından okuyucularını bilgilendirmek için yapılan geyik testi sonucunda, Mercedes ürettiği A serilerinin takla attığını öğrenmişti.Kendi mühendislerini dinlemeyerek arkaya spolier taktırmayan Audi, bir TT sahibinin yüksek süratle kaza sonucu hayatını kaybetmesinden sonra, gerekli düzeltmeyi yapmıştı.Dünyada tek sorunsuz, güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı araç ürettiği iddiası ile dünya çapında en üst sıralara yerleşen Toyotanın abd'de Cruise Controlünün takılması sonunda feci şekilde parçalanarak ölen 2 kişiden sonra, o modeller geri çağrılmıştı.Umarım gelecekte de, kullanıcıları farkına varamadan, hayatlarını kaybetmeden bu Krallar hatalı araçlarını geri çağırmaya devam ederler.
Mercedes geri çağırmış.Konu kaporta mı?Çağırınca firma kötü mü oldu?
mercedes C serilerinin çarpışma testlerinden tam puan alamadığını okumuştum. mercedes tüm gücünü E serisine harcıyor. C serilerde pek öyle çoook yüksek kalite yok.
C serisi 5 yıldız almış Ncapten..Bu arada daha öncede yazmıştım C serisi hikaye Mercedes E `den başlar:)C serisi ile corolla arasında aradaki 150bin liraya değecek bir fark kesinlikle yok.(uzun süre her 2sini de kullandım)