0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bmw 1 den inip passat b8 e binen passattan keyif almıyor bu arada..
Bu cümlede vurgulanan konu elbette motor. Toyota Diesel motoru bu sebeple BMW'den alıyor, Vw'den değil.
Çok büyük bir iddia bu, bir yanda D segment araç diğer yanda trim sesleri ile ünlü C segment araç. Fanatiklik yapmaya gerek yok. Yalıtım, yol sesi, rüzgar sesi, iç trim kalitesi, arkadan itiş farkı, motor farkı, performans farkı, direksiyon hissi farkı.... Araçtan beklenen tek arka mekan ferahlığı ve sorunsuzluksa evet corolla daha iyi.BMW'nin de 1 serisi çok özenilmiş bir araç değil ama sürüş zevki yetiyor. Corollanın rakipleri olabilecekse eğer bmw 1, Mercedes B, Audi A3. Mazda premiuma oynuyor ama onun bile bu premium markalardan farkı bariz belli oluyorken Corolla'nın farkı yok demek komik.
Bu konu garip bir hal aldı.Herkes kendi aracına en iyi der gibi bir hal var.
Hadiyin A6 Bmw 5 ve mercedes e serileri ile de avensisi kıyaslayalım. Pardon kıyaslamaya ne gerek avensis daha iyi tabi.
Kusura bakmayın ama amg olmayan c serisinin yol tutuşu ve yalıtımı passattan kötü.
http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-Linkteki fiyatlara bakın yeter.Param olsa gider alırım.Sıfır araç C serisi de olsa mercedes.2. el e serisi yerine sıfır araç c serisi alınır.Mercedesi küçültmeye çalışmakla kendinizi yormayın.Konuyu bu hale mercedesle karşılaştırarak sizler getirdiniz.
Arkadaşım geçen hafta C180 Amg aldı 235000 TL. Adamlar araba yapmış eyvallah. Tasarım, malzeme kalitesi, koltuklar çok iyi. 1.6 156 hp 9 ileri. Sport + modda dehset gidiyor. Sevmedigim 2 şey oldu. İçerdeki motor sesi benim 2010 Hyundai i30dan az değil. Bir de ön göğüs yolcu hava yastığının olduğu yerde dalgalanma var. Yeri belli yani. Mercedesten beklemezdim en azından. 235000 cok fazla o araca. Ah şu vergiler...
Üstelik mercedesin C180ini satıp Auris alan üyemiz bile oldu. Sitedekilerin gelir düzeyi belli zengin olanlarda bu işlerle uğraşmıyor.