0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu videoda Moose testine tabii tutulan Honda Civic Hatchback'in slalom esnasında yakıt dolum kapağının açıldığı gözlemleniyor.Bu durum belkide, Civic Sedan'ın C sütunundaki olumsuzluğa bir ipucu teşkil ediyordur..!?12.20'den itibaren gözlemlenen bu durumu Honda Türkiye ile paylaştım..https://www.youtube.com/watch?v=JsNyoUqlqL8
Aynı videoyu bugün sabah ben de izlemiştim ve depo kapağının açıldığını ben de görmüştüm. Hatta burada paylaşıp paylaşmama konusunda tereddüte kalmıştım.C bloktaki göçükler acaba şase burulmasından mı kaynaklı... Elbette bunun yanıtını Honda verebilir.
Dün Klima Sterilizesini (35) yapıp Polen Filtresini (15) yeniledikten sonra,Bugün, Mobil1 0W-20 (Honda Civic orjinal viskozitesidir) kendi yağımla 10 bin bakımını yaptırdım.Hava Filtresi, Yağ filtresi, Tapa Contası, Bertaraf ve Temizleyici sprey (113), Bakım ücreti (135) + KDV (45) = 293.TL (Yetkili Servis tutarı)
Fb7 civic arac icin klima sterilizasyon haric yağ dahil (yagi getirmemi kabul etmemislerdi) ayni bakima gecen yil yaklasik 600 Tl odemistim oda pazarlik yapa yapa...Hondanin basina tas düştü galiba.
Garanti olayına sonuna kadar katılıyorum Hüseyin bey, servislerin neredeyse tamamı kafasına göre parçayı garantiye sokuyor, yada sokmuyor müşteriye fatura etmeye çalışıyor. Aracın dış aynasının kullanıcı tarafından kırılıp garantiden bedelsiz olarak değiştirildiğine şahit olup, ve yıllardır düz vites araç kullanan şirket müdürümüze düz vites Renault Fluence aldıktan sadece 6.400 km sonra baskı balatanın bittiğinde yetkili servisten kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışındadır diye cevap aldıktan sonra garanti kapsamının neye göre kime göre olduğunu hiç bir zaman anlayamadım.
Bu arada siz klima temizliği ve polen filtresi fiyatını 293 Tl ye dahil etmemişsiniz yeni farkettim.
Dün Klima Sterilizesini (35) yapıp Polen Filtresini (15) yeniledikten sonra,Bugün, Mobil1 0W-20 (Honda Civic orjinal viskozitesidir) kendi yağımla 10 bin bakımını yaptırdım.
Konu yine yeni civic konusunun dışına çıktı Tekin Beyden uyarı alıcaz
Ama Tekin Bey bu sefer verdiğiniz fiyat bilgisi yanıltıcı olur. Ben ilk başta yağ hariç yetkili servis bakımı 293 Tl diye algılamıştım. O zaman bende hepsini dışarıdan temin edeyim ellerine vereyim, bakım adı altında 135+KDV fatura kessinler yetkili servis bakım ücreti diye söyleyeyim. Olmaz ki. Polen filtresi en pahalı parçalardan birisidir. Sizin 15 Tl ye aldığınız polen filtresine servis kaç TL istiyor acaba? Bence 100 Tl den aşağı istemez.FC5 in 20 Bin bakımına indirimli fiyat 780 Tl istiyor Honda.
Ayrı bir konu olarak da açılabilir fakat burada paylaşmak istedim izninizle
https://seyler.eksisozluk.com/bombalara-ve-depremlere-ragmen-yilmayan-soichiro-hondanin-ilham-verici-basari-hikayesi