0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ister kızın ister sövün ama ben bu konuda Tekin abiye sonuna kadar hak veriyorum.Tamam mal canın yongası verdiğimiz paralar kolay kazanılmıyor ancak mala özellikle kaportasına bu kadar değer veren başka bir ülke yoktur sanırım. Honda da mevcut olan kusur nedense kullanıcıdan çok dışarıdan izleyenleri daha çok üzmüşe benziyor. Bir önceki mesajımda da bahsettim aynı aracı kurumumda bir arkadaşım kullanıyor ve oda Tekin abi gibi uzun yıllar kullanma hedefinde. Bizler araçları amaç dışında kullandığımız için(ticari bir yatırım) bu tür sıkıntılar can sıkıcı oluyor. Bir arabanın değişeni varsa piyasa değerinin olabildiğince altına düşüyor(ki bu benim işime geliyor açıkçası almak istediğim aracı daha uyguna alabilirim. Ayrıca kaza yapmış bir aracın değeri düşmesin diye parçasının düzeltilip boyatılmasındansa orjinali ile değiştirilmesinden yanayım. Ülkece bu kaporta olayında çok takıntılıyız dünya malına fazla meyl vermemek lazım diye düşünüyorum. Allah can sağlığı versin. Hepinize sağlıklı günler kazasız sürüşler dilerim. Hayırlı cumalar.
Tekin abi,kaportaya sonradan yapılan her müdahale bildiğiniz gibi anlaşılır.Parça değişimi,onarım gibi.Bizim yeni Hondamiz yok.Bizler sizleri savunuyoruz.Mağdur olmanızı istemiyoruz.
Tekin abi göçük timleri var artık.Bende bir kaç ay önce çamurluktaki göçuğü çektirdim.Evet mükemmel oluyor.Anlaşılmaz.O ayrı tabi.
Tekin bey her türlü sataşmayı büyük bir sakinlikle cevaplıyor, gerçekten büyük sabır..
@Tekin Bozbey (21136) EV ışığını özlediysen Auris Hybrid sana göz kırpıyor. Bak allaşkına, şu cam tavana bir bak.
Honda Civic gördüğümde içimden diyorum ki bazen; hibritten indi, benzinliye bindi, dur şu foruma girip de Tekin Bozbey'e iki çift laf edeyim diyorum.
Değerli forumdaşlar,konuyu biraz değiştireyim.Burakalım bu Japonları.Fırsat ve para temin edebilirsem bir Alaman aracına geçmek istiyorum.Şöyle donanımlı,yol sesi daha az,daha farklı.Çek-Alman ortak yapımıda olabilir.(Skoda)
Japonların son 50 yıldır yaşamadığı, elektrik ve elektronik problemlerine yetkili servislerde çare bulabiliyorlarsa, Skoda iyi arabadır.Bu arada mevcut aracınız nedir? profilinizde görünmüyor..