0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her alanda motor olarak çok iyiler kabul. Tasarımları da görsel açıdan güzel ve farklı, lakin bazı şeylerden ödün vermemek gerekiyor.Örneğin uçak pistlerinin de ACN PCN denilen mukavemet sınırları belirlidir. Keşke otomobiller için tasarım,hareket (momentum) kurallarından anlayan biri olsa anlatsa bize bunu.Honda nasıl bir çözüm bulacak merakla bekliyorum.
Örneğin Toyotanın el kitabında bakım periyodu bölümünde "Kendinizin yapabileceğiniz bakımlar" diye yıldızla işaretli maddeler arasında motor yağı - filtresi - hava ve polen filtereleri, şanzıman yağı ve antifriz gibi şeyler vardır. Yani bunların yetkili serviste değiştirme zorunluluğu yok. Sadece parçaların istenen vasıfta oldukları bir şekilde kaydolmalıdır ki gerektiğinde ibraz edilebilsin ve garantiden faydalanılabilsin. Örneğin faturalandırılması ve detaylı bir şekilde açıklanması gibi. İspat bölümü gerektiği şekilde kayıt altına alındığı sürece hiç bir firmanın garanti dışısınız deme hakkı olmaz, olamaz. Diğer markalarda da aynı şeyler geçerlidir. Hiç bir markanın kitapçığında "yetkili serviste bakıma girmezseniz garanti dışı kalırsınız" diye bir ibare olmaz olamaz. Bir çok gelişmiş ülkede yer imkanı olduğundan, insanlar kendileri değişim yaparlar ve kayıtlarını tutarlar.
işin kötüsü bence şu, bu her markada olabilecek birşeydir tamam orada sıkıntı yok tainsanların serzenişlerini honda gibi bir firmanın göz ardı etmesi durumu incelememesi kullanıcılarını hiçe sayması bir yana dalga geçer gibi yanıtlar dönmesi işi farklı boyutlara taşıyor bence burda dikkat edilmesi gereken husus buyoutube da biraz araştırın insanlara nasıl dönüşler olmuş ne videolar var facebookda ne gruplar kurulmuş whatsapplar gerçekden durup düşünmek lazım şaka gibi resmen insanlarla dalga geçilmesi hiç hoş değil hondanın bu duruma çoktan çözüm bulması gerekiyordu ama hala showroomda sorunlu araçlar insanlara satılıyor bu olaylardan sonra ben hala Honda alırım diyemeyeceğim eski bir honda kullanıcısı olarak maalesef parayı sokaktan toplamıyorum araç çıkalı nekadar olmuş videolarda insanlar 2016 dan beri var olan bir sorundan bahsediyor bence Honda sınıfta kaldıbu benim kişisel görüşümdür
Tekin abi şu dediklerinden yola çıkarak; diyelim ki ben sıfır bir araç aldım ve aracımın yağ ve filtre değişimlerini kendim yapmak istiyorum yada parçaları alıp başka bir özel serviste değişim istiyorum ve garantinin bozulmasını istemiyorum. Sizde biliyorsunuz ki bu işlemi kendimiz yaptığımızda yada başka bir servise yaptırdığımızda aracın ilerde herhangi bir sıkıntısı olduğunda bakımları dışarıda yaptırdınız diye garanti dışı derler. Böyle bir duruma düşmemek için araç bakımını kendimiz yaptığımızda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Aldığımız parçaların faturalarını mı saklayacağız yada bakımı yaparken kullandığımız malzemeleri fotoğraflayıp arşivleyecek miyiz? .. Ama bu söylediklerine göre böyle bir şey yok gibi.
Bence Civic de demode atmosferik motor var.
şehir içi 9,2 lt/100 km. Kötü değerler değiller. 10 yıldır motorda gelişim yok.
Tekin Bey,turbo benzinliye geçebilirler.Toyota Corolla motoru da demoda.Mühendisler de öyle diyor.
Japon çelik üreticisinin skandal açıklaması.
Toyota honda babamızın malı değil.Honda da motor demode denilmiş. Doğrudur. Demodedir. Kaç sübap olmalı vs. Konuyu saptırmak olur. Yıllardır motorda revizyon yok. Turbo daha yeni geldi. Şehir içi 7 litre ise işin ayrı komedi tarafı. Herkes kendi şehiriçini şehir içi sayıyor. Yukarıda bir arkadaş Honda Türkiyenin sorunu değil honda bayisinin sorunudur. Demiş. Honda Türkiyenin sorunudur. Bayi bizi ilgilendirmez. Sorun olduğunda muhatap bayi değil firmadır. Firma bayisini denetlesin. Bayi şikayeti gittiğinde 2-5-10-50 kişinin aynı şikayeti gittiğinde bayiliği iptal ediyor mu? Ediyorsa müşteriye sahip çıkıyor demektir. Etmiyorsa sahip çıkmıyor demektir. Kendimizi kandırmayalım.Toyota da (turbo konusunda) honda da motor konusunda (turbo ve dizel konusunda) geç kalmışlardır.Araçlarımızı sevmemiz bu gerçeği değiştirmez.