0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayatta hiç yapmadığım şey, başkasından duyduğum 3. 4. anlatımı görmüş-duymuş gibi aktarmaktır.Neden savunmayayım? Yanıltılar tek boyutlu değildir.Bu son videoda benden sonra araç almış bir kişiden bahsediliyor ve göçük yaşamış. Hemde benim kadar km yapmadığı halde. Bende ve benim gibi yüzlerce araç almış insanlarda neden göçük yok? neden hala başlangıç ibaresi yok? Neden 130km/h süratten sonra benim ve dünyadaki diğer onbinlerce Civic'te motor kaputu deniz gibi dalgalanmıyor? Sanırım bizim sorunumuz, öncelikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktan geliyor. Bilgi olmayınca da abartılar ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Öncelikle, göçüğü olan araçların sayısının henüz 10 gibi olduğunu söylüyorum, dolayısiyle madur vatandaş eğer fabrikasyon hata olduğunu, göçüğün yüzlerce araçta var olduğunu ispatlamak istiyorsa bu sayının ortaya çıkarılması gerekiyor.Honda merkez açıklama yapmadığı sürece, bayideki x kişilerin yorumları Hondayı bağlamaz.Honda benim babamın markası değil ama bazı şeyleri kötülerken yada savunurken bilgi dahilinde gerçek verilerle hareket etmek gerekiyor.Bu forumda bilgi eksikliği nedeniyle Toyotayı kötüleyenlerle de aynı sohbeti yapmışımdır.
Altı delik arabalara binmişim,bu da böyle göçüklü olsun diyen kişilere bu bile az.Net Honda ayıplı ürün satmış.
Devamlı otomobil piyasasın da olduğum dan dolayı, son zamanlar da civic hakkında şöyle bir söylenti var; kaporta aksamının çok zayıf ve ince olduğundan bahsediliyor, ama tamamen şehir efsanesi de olabilir. Net bir bilgim yok